25 Kasım 2020

Toni&Guy ve Blendex Mentol Şampuanı ile Yeni Nivea Men Deep Dimension Espresso Deodorant Ürün İncelemesi

Toni&Guy ve Blendex Mentol Şampuanı ile Yeni Nivea Men Deep Dimension Espresso Deodorant Ürün İncelemesi

Erkek şampuan ve Roll on deodorant ürünleri hakkında daha önce genel ürün paylaşımları yapmıştım ve bu ürünler hakkında bilgiler vermiştim. Bu başlıkta kullandığım birkaç şampuan ve Roll-On deodorant markalarından bahsedeceğim. İlk olarak Toni&Guy erkek şampuan ile başlayayım.

Toni&Guy Şampuan Yoğun Arındırıcı 250 ML (Toni&Guy Men Deep Clean Shampoo) şampuanı kömür içeriğine sahip olup arındırıcı bir özelliği sahiptir. Her saç tipi için iyi gelebilir demeyeceğim çünkü benim kullandığım zamanlarda saçı zaman zaman cansız yapabiliyor ve saç kırılması problemi oluşturabiliyor. Bu yüzden ben Toni&Guy'ın Men Deep Clean Shampoo siyah kutuda satılan versiyonunu tekrardan kullanmayacağım. Bunun yerine Wella marka bir erkek şampuanını deneyip deneyimlerimi sizle ilerleyen zamanlarda paylaşacağım.

Toni&Guy Şampuanı yoğun arındırıcı bir şampuan olup kömür özü içinde bulundurmaktadır. Belki saçları biraz daha sert yapmasının sebebi bu olabilir. İkinci ürün olan ve her markette bulabileceğiniz Blendax Erkekler İçin Mentollü Şampuan 550 ML ürünü ise her saç tipi için geçerli olup normal saçlar için geçerlidir ibaresi vardır, fiyat ve performans olarak önerebileceğim bir markadır. Toni&Guy markasından sonra bu ürünü kullandığımda saç kırılması ve cansızlık gitti. Çok kaliteli şampuan çok iyi şampuandır demek yanlış olur çünkü şampuanlar kişiye ve saç tipine göre değişmektedir. Size önerim saçınıza en iyi gelen, saç kırılması yaşatmayan ve canlı tutan şampuanı kullanmanızdır. Ara ara güncel tuttuğum Erkek Şampuan Markası Önerileri ve Saç Bakım, Duş Jeli Ürünleri adlı makalemi takip edebilirsiniz. Burada kullandığım ürünleri güncel olarak paylaşmaya çalışıyorum. Son olarak saçınız için mecbur kalmadıkça Briyantin, Wax, Jöle, Köpük, Saç Spreyi gibi kimyasal ürünler kullanmayınız. Saça zarar verebiliyor, her zaman doğal saç kesim ve hafif fön vererek saçınızı şekillendiriniz.

Deodorant ürünleri hakkında bilgi verecek olursam; ben genelde Deodorant türü olarak Sprey değil de Roll-On tipindeki ürünleri kullanıyorum. Nivea Men markasının deodorantları gerçekten kaliteli olup bir süre klasik model olan Nivea Men Fresh Active Roll-On Deodorant ürününü kullanıyordum. Markanın yeni çıkardığı ve beyaz renkteki Yeni Nivea Men Deep Dimension Espresso Roll-On Deodorant ürünü ise çok hoşuma gitti ve şu an onu kullanıyorum. Kahve kokulu bir deodorant olup 48 saat etkilidir. Yine aynı şekilde Roll-On Erkek Deodorant markalarını takip etmek için makalemi takip edebilirsiniz.

Ürün: Nivea Men Deep Dimension Espresso Roll-On 50 ML
Fiyat: 18-22 TL
Özellik: Espresso Aromalı, Beyaz Renk, 48H ve Anti-Perspirant

Son olarak kullanıcı deneyiminden bahsedecek olursak; Espresso Aromalı ve beyaz renkli Roll-On olan Nivea'nın Deep Dimension Espresso ürünü bazı zamanlarda aşırı yağlanma ve elbiselerin koltuk altlarında beyaz lekelenmeler yaptığı için kullanımdan vazgeçtim. Onun yerine Pump Sprey olan deodorant ürünlerinden kullanmanızı tavsiye edebilirim.

Burak AVCI - Update: 24.10.2021

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.