20 Eylül 2020

Koltuk Altı Bakımı ve Roll-On Erkek Deodorant Markası Tavsiyeleri (Erkek Bakımı)

Koltuk Altı Bakımı ve Roll-On Deodorant Markası Tavsiyeleri

Koltuk altı bakımı ve temizliği kişisel bakımın en önemli ögelerinden biridir. Özellikle her duş aldıktan sonra mutlaka Deodorant kullanmanızı tavsiye ederim. Deodorant ürünleri tercih ederken ben genelde Roll-On olanları kullanıyorum. Sprey-Spray, Deo Stick tarzı olanlar genelde ciltte beyaz ve topaklanan bir tabaka bırakıyor ve bu beyaz tabaka giydiğiniz gömlek, tişört, polo yaka gibi elbiselerede bulaşıp bunlar mahvedebiliyor.

Roll-On Deodorantlarda ise bu gibi beyaz topaklanma problemi olmadığı için daha çok tercih ediyorum. Bir de Sprey Deodorantı elbisenin etrafına sıkanlar vardır. Bu işlemi de yapmanızı onaylamam, elbiseye ve üstünüze sadece parfüm sıkınız, deodorant değil.

Deodorant alırken içeriğinde Aluminium Chlorohydrate (Alüminyum Klorohidrat) olanları pek tercih etmemeye çalışınız. Günde bir sefer Roll-On Deodorant kullanıyorsunuz bu bir sorun teşkil etmez fakat 3-4 defa kullanıyorsanız, içindeki kimyasallar vücudunuza ve teninize zarar verebilir.

Roll-On Deodorant dışında Pump Sprey Deodorant ürünlerini de önerebilirim. Bunlar hem pudrasız hem de Roll-On’dan daha kullanışlıdır. Aynı Roll-On'daki gibi deri üzerinde beyaz topaklanmalar oluşturmaz. Ayrıca Roll-On seçerken rengi şeffaf yani renksiz olanlardan seçiniz. Beyaz veya diğer renklerdeki Roll-On deodorantlar kıyafette iz bırakabilir fakat renksiz olanlarda böyle bir problem yaşanmaz.

Koltuk Altı Bakımı ve Roll-On Deodorant Markası Tavsiyeleri

Roll-On ve Deodorant Tavsiyeleri

Nivea Men Fresh Active Roll-On Deodorant (50/25 ML Erkek, Renksiz)

Nivea Cool Kick Roll-On Deodorant (50/25 ML Erkek)

Nivea Fresh Active Pump Sprey Deodorant (75 ML Erkek) Pump Sprey Üründür.

Nivea Silver Protect Roll-On Deodorant (50/25 ML Erkek)

8X4 Markant Roll-On Deodorant (50 ML Erkek) Fiyat ve Performans Ürünüdür.

Koltuk Altı Bakımı ve Roll-On Deodorant Markası Tavsiyeleri

Tavsiye Etmediğim Deodorant Ürünleri

Nivea Men Silver Protect Sprey Deodorant: Tavsiye etmiyorum, pudra hissiyatı veriyor ve elbiseyi kirletip, zarar veriyor.

Nivea Men Dry Impact Deodorant Roll-On 50 ML (Anti Perspirant): Tavsiye Etmiyorum, Belli bir süre sonra içindeki sıvı beyazlaşıyor ve kalitesi kullanmadıkça düşüyor.

Nivea Black & White Invisible İpeksi Pürüzsüzlük Roll-On 50 ML (Anti Perspirant): Bayanlar için satılan bir üründür, erkekler almasın diye buraya ekliyorum.

Nivea Silver Protect Deodorant Sprey (Erkek 150 ML) Sprey Üründür.

Nivea Men Deep Dimension Erkek Roll-On: 50 ML şişelerde satılmaktadır. Beyaz renk olduğu için tavsiye etmiyorum elbise altı leke yapabiliyor.

Nivea Men Deep Dimension Sprey Deodorant (Erkek 150 ML) Sprey Üründür, Siyah Renktir.

Fa Markasına ait tüm Roll-On ve Deodorant ürünleri.

Rexona Markasına ait tüm Roll-On ve Deodorant ürünleri. Özellikle Roll-On ürünleri çok kötüdür.

8X4 Men Discovery Sprey Deodorant (Sedir Ağacı) Sprey Üründür.

Burak AVCI - Update: 24.10.2021

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.