26 Nisan 2022

Yazlık Giyim Alışverişi & Pierre Cardin Kazak & Erkek Bisiklet ve Polo Yaka T-Shirt Önerileri: Sezon 3

Guess Erkek T-Shirt

Havaların ısınması ile birlikte kış ve sonbahar giyim ürünlerinden ilkbahar ve yaz için çokça aranan T-Shirt, Sneaker, Polo Yaka, Loafer ve Gömlek gibi ürünleri araştırmaya ve satın almaya geçiş yaptık. Birçok ünlü E-Ticaret sitesi bu giyim kategorilerini sitelerinin üst taraflarına taşıyarak kışlık kategoriler olan Bot, Kazak, Triko, Mont gibi ürünleri de listesinde aşağı sıralara almaktadır. Hatta şimdiden bazı kışlık ürünleri sezon fiyatından daha düşüğe bile alabilirsiniz fakat tedarikçiler artan maliyetlerden dolayı bu ürünleri satmak yerine bir sonraki seneye daha pahalıdan satabilmek için depolarına kaldırmaktadır. Bu yüzden uygun fiyata markalı mont, kazak, bot gibi giyim ürünleri bulursanız kaçırmayın derim. Yazımda bu avantajdan faydalanarak bahsedeceğim ve satın aldığım üç adet kazağıda sizlerle paylaşacağım. İlk olarak T-Shirt ürünlerinden kısaca bahsetmek isterim. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte benim de en ok tercih ettiğim T-Shirt ürünlerinde yaka tipi olarak genelde tercihim Polo ve Bisiklet yakadır. V yaka veya bol kesim T-Shirt pek tercih etmiyorum. Renk olarak ise genelde siyah rengi tercih ediyorum. Özellikle markalı polo veya bisiklet yaka siyah renkli tişörtler oldukça şık durmaktadır. Fiyat olarak ise polo yaka diğer yaka tiplerine göre her zaman daha pahalıdır.

Bu sene yaz alışverişi olarak başlangıcı iki adet T-Shirt ile yaptım. İkisi de siyah renk olup biri bisiklet yaka diğeri ise polo yaka tişört ürünleridir. Markalı polo yakalar sezonda aşırı pahalı olduğu için sezon sonu veya bütçeniz varsa şimdide alabilirsiniz. Hatta Replika olarak nitelendirdiğimiz birinci sınıf imitasyon polo yaka tişörtlerin bile fiyatları 250-300 TL olmuş durumdadır orijinalini siz düşünün. Aşağıya aldığım iki ürünün detaylarını paylaşacağım. Öncelikle beden seçimi çok önemli olup sakın marka bir ürün ve son bedeni kaldı diye giymeyeceğiniz bir bedeni satın almayınız. Kısacası boşa paranızı harcayıp alışveriş yapmayınız. Ben yabancı menşeli markalarda M (Medium) beden giyiyorum. Yabancı markaların kalıpları genelde Regular yani Normal kalıp olduğu için L (Large) beden biraz bol gelebiliyor fakat sırf marka ve son beden kaldı diye fiyatı ucuz olduğu için satın almayı asla düşünmem. Her zaman bedeninize tam oturan ve markalı T-Shirt ürünlerini tercih etmeye çalışınız. Daha önceki yazılarımda U.S. Polo Assn. markasından pek haz etmezdim fakat kumaş kalitesi oldukça iyi olduğu için ve fiyat performans alanına girdiği için incelemenizi tavsiye edebilirim.

Guess Bisiklet Yaka Slim Fit Baskılı Siyah Erkek T-Shirt

Guess Bisiklet Yaka Slim Fit Baskılı Siyah Erkek T-Shirt

U.S. Polo Assn. Polo Yaka T-Shirt

U.S. Polo Assn. Polo Yaka T-Shirt

Giyim: U.S. Polo Assn. Polo Yaka T-Shirt
Model: U.S. Polo Assn. G081SZ011.000.1372832
Renk ve Beden: Siyah ve M (Medium)
Fiyat ve Tedarik: 16 Nisan 2022 Tarihinden Boyner'den 175 TL'ye Alınmıştır.
Fiyat ve Tedarik: 30 Haziran 2022 Tarihinden Trendyol'dan 145 TL'ye Alınmıştır.

U.S. Polo Assn. Polo Yaka T-Shirt

U.S. Polo Assn. Polo Yaka T-Shirt

Giyim: U.S. Polo Assn. Polo Yaka T-Shirt
Model: U.S. Polo Assn. 1350446
Renk ve Beden: Siyah ve M (Medium)
Fiyat ve Tedarik: 21 Mayıs 2022 Tarihinden 239 TL'ye Alınmıştır.

Giyim: Guess Bisiklet Yaka Slim Fit Baskılı Siyah Erkek T-Shirt
Model: M2RI29J1311-JBLK Bisiklet Yaka T-Shirt
Renk ve Beden: Siyah ve M (Medium)
Fiyat ve Tedarik: 16 Nisan 2022 Tarihinden Boyner'den 370 TL'ye Alınmıştır.

EA7 Cotton Emporio Armani Ventus 7 Polo Yaka T-Shirt

EA7 Cotton Emporio Armani Ventus 7 Polo Yaka T-Shirt

Giyim: EA7 Cotton Emporio Armani Ventus 7 Polo Yaka T-Shirt
Model: EA-985400 ve %100 Cotton Pamuk
Renk ve Beden: Siyah ve M (Medium)
Fiyat ve Tedarik: 21 Mayıs 2022 Tarihinden 350 TL'ye Alınmıştır.

Yaz boyunca Polo veya Bisiklet Yaka T-Shirt ürünlerinde şu markaları takip edebilirsiniz; U.S. Polo Assn., Guess, Tommy Hilfiger, Tommy Jeans, Armani Exchange, Calvin Klein, Columbia, Under Armour ve National Geographic Polo Yaka ürünlerini inceleyebilirsiniz. Genelde markalı tişörtlerde ham madde olarak organik pamuk ve az miktarda Elastan (Sentetik Kumaş) bulunmaktadır. Şimdilik yaza bu şekilde bir başlangıç yaptım ilerleyen günlerde yaz için giyim alışverişi yaptıkça detayları sizlerle paylaşacağım. Özellikle 2022 yaz sezonu için üretilen siyah renk pamuklu polo yaka U.S. Polo Assn. marka tişörtleri kesinlikle incelemenizi tavsiye ederim. Fiyat ve marka algısı bakımından tam bir fiyat performans giyim ürünü olup kumaşı da oldukça kalitelidir.

Pierre Cardin Kazak

Yaz sezonunda olup kış giyim ürünlerini avantajlı olarak almanıza bir örnek olarak üç adet satın aldığım balıkçı yaka kazak ürünlerini aşağıda paylaşacağım. Bildiğiniz gibi balıkçı yaka kazak ve Triko ürünler kış aylarında aşırı pahalı oluyor. Benim de favorilerimde olan ve modellerini beğendiğim Pierre Cardin marka üç adet Kum Melanj, Yeşil ve Bordo kazaklarının tanesini 103 TL'ye hazır indirim varken satın aldım. Sezonda ise etiket fiyatı 280 TL olup seneye artık yarım veya tam balıkçı yaka, Triko almam diye düşünüyorum. Pierre Cardin markasının balıkçı yaka kazakları oldukça kaliteli olup Regular yani Normal beden oldukları için M (Medium) beden tercih ettim. Göğüs kısmında belirgin şekilde ve kazak ile aynı renkte olmayan Pierre Cardin logosu da mevcuttur. Kazakları Trendyol sitesinden G021SZ0TK ürün kodunu aratarak ulaşabilirsiniz. Eğer fiyatları uygun ve bedeninize göre balıkçı yaka kazak halen kaldıysa şimdiden satın alın derim.

Jorg Zenn Bileklik

Son olarak yazın saat dışında aksesuar olarak erkekler tarafından çokça tercih edilen bir başka ürün ise bilekliktir. Ben genelde havuz veya denize girerken bileklik takmayı tercih ediyorum. Plaj giyimi ile birlikte oldukça şık duran bir aksesuar oluyor. Marka olarak uygun fiyatlı erkek bileklik ve kolyeler için Jorg Zenn markasını inceleyebilirsiniz. Ortalama 200-300 TL arası fiyatlar değişmektedir. Ayrıca yanında hediyede göndermektedirler. Örneğin ben bir bileklik sipariş etmiştim fakat kutu içerisinde benim seçtiğim ile birlikte iki tane hediye olmak suretiyle toplamda üç bileklik gönderdiler. Sizde ürünlerini inceleyebilir ve aksesuar olarak kullanabilirsiniz.

Burak AVCI - Update: 29.06.2022

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.