12 Ekim 2021

Erkek Normal Yaka T-Shirt Marka ve Model Önerileri: Sezon 2

Erkek Normal Yaka T-Shirt Marka ve Model Önerileri

Yaz sezonunun bitmesi ile birlikte bu dönem aldığım son bisiklet yaka tişört marka ve modellerini sizlerle paylaşacağım. Sezon sonu olduğu için birçok yerde indirime giren bu ürünleri şimdiden de satın alabilirsiniz. İlk olarak şunu belirtmem gerek; pandemi öncesi iş hayatı sebebiyle polo yaka tişört ve gömlek çok alırdım fakat pandemi koşulları bizim giyim stilimizi de büyük ölçüde değiştirdi. Artık yazları kot pantolon üzerine polo yaka tişörtten ziyade siyah renkli bisiklet yaka markalı tişörtleri tercih ediyorum. Renk olarak genelde siyahı tercih ediyorum ve markanın logosu tişört üzerinde oluyor. Siyah dışında lacivert ve benzeri koyu renkleri de tercih edebilirsiniz fakat benim tercihim her zaman siyahtan yanadır. Siyah renk sizi daha derli toplu ve fit gösterir.

Bisiklet yaka tişört markaları için önereceğim isimler: EA7 (Emporio Armani), Guess, Tommy Hilfiger, AX Armani Exchange, Burberry, Prada, Hugo Boss, Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Balmain, Kenzo, Versace Jeans Couture, Valentino Garavani VLTN olup bu markaların modellerini inceleyebilirsiniz. Genelde üzerinde abartı logosu olmayan tişörtleri tercih ediyorum. Örneğin Guess markasının bazı modellerinde ön kısım komple abartı logo olup bu tarzı modelleri pek almamanızı tavsiye ediyorum.

EA7 (Emporio Armani) Erkek T-Shirt EA798658

Ürün 1: EA7 (Emporio Armani) Erkek T-Shirt EA798658
Fiyat/Tedarik: 289 TL'ye Trendyol'dan 31.07.2021 Tarihinde Alınmıştır.
Açıklama: Siyah Renk, Bisiklet Yaka, L (Large) Beden.

Tommy Hilfiger T-Shirt

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Ürün 2: Tommy Hilfiger T-Shirt (Barkod: 8720115350495)
Fiyat/Tedarik: 281,24 TL'ye Boyner'den 06.10.2021 Tarihinde Alınmıştır.
Açıklama: Siyah Renk, Bisiklet Yaka, L (Large) Beden, %100 Organic Cotton.

Ürün 3: 6 Adet Ribana Sporcu Rambo Renkli Spor Erkek Atlet %100 Pamuk.
Açıklama: Siyah Renk, L (Large) Beden, %100 Pamuklu.

Erkek Normal Yaka T-Shirt Marka ve Model Önerileri

Erkek Normal Yaka T-Shirt Marka ve Model Önerileri

Erkek Normal Yaka T-Shirt Marka ve Model Önerileri

Erkek Normal Yaka T-Shirt Marka ve Model Önerileri

Erkek Normal Yaka T-Shirt Marka ve Model Önerileri

Tommy Hilfiger

Bu ürünler dışında aşağı birkaç örnek model daha koyacağım. Prada, Hugo Boss, Burberry gibi bazı tişörtlerinde birinci kalite yapımlarının fiyatları 150-200 TL olup kalitelisini bulabilirseniz bu tür ürünleri tişört kategorisi için satın alabilirsiniz. İkinci kalite tişörtlerin fiyatları ise 50-80 TL arası olup genelde kol kısmında logo olmuyor ve kumaş daha ince olup bisiklet yaka boyun kısmı daha ince ve kalitesiz oluyor birinci kalite tişörtler ile kıyaslarsanız. Bir de tişört içerisine atlet olarak siyah renkli atlet almanızı tavsiye ederim. Çünkü omuz kısmından bazen beyaz renkli atletin askısı gözükebiliyor ve oldukça kötü bir görüntü oluşuyor, bir de beyaz tişört içine zaten atlet giyemeyeceğiniz için siyah renkli tişörtleriniz için içinize siyah renkli atlet almanızı tavsiye ederim.

Burak AVCI - Update: 30.05.2022

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.