28 Şubat 2021

Marlboro Touch Less Smell (Mentollü) Sigara Markası İncelemesi ve Fiyatları

Marlboro Touch Less Smell (Mentollü) Sigara

Marlboro'nın mentollü ve Duty Free sigarası olan Marlboro Touch Less Smell tütün mamülünü bu hafta içi deneme fırsatım oldum. Paket yapısı olarak Marlboro Touch ile aynıdır. Slender bir sigara olup filtresinde bir adet mavi mentol topu bulunmaktadır. Özellikle kaliteli mentollü sigara içmek isteyenler için şu an en ideal tütün mamüllerinden biridir diyebilirim. Sigaralara düzenleme gelmeden önce Türkiye'de de satılan ürünü şu an sadece Duty Free marketlerinden bulabilirsiniz. Marlboro Double Fusion Purple ile karşılaştırdığımda Double Fusion benim için birincil tercih olacaktır fakat mentollü sigara arayanlar için Marlboro kalitesinin her zaman tercih edileceğini düşünüyorum.

Kutu tasarımı mavi olan Marlboro Touch Less Smell sigarasının üzerinde Premium değil de Selected Fine Tobaccos ibaresi vardır. Anlamı seçilmiş iyi tütünler demektir ve Marlboro'nın normal kalitedeki paketleri için genelde bu ibare kullanılmaktadır. Şu an tekellerde Double Fusion ile aynı fiyattan satıldığı için Double Fusion varken pek almayı düşünmediğim bir tütün mamülüdür. Fakat böğürtlen, karpuz gibi aromaları sevmeyenler için alınabilecek bir sigaradır.

Marlboro Touch Less Smell (Mentollü) Sigara

Marlboro Touch Less Smell (Mentollü) (Selected Fine Tobaccos) Özellikleri

* Kutu Tasarımı: Slender sigara kutusu olup açık parlak mavi paket içerisinde 20 adet sigara vardır. Marlboro Touch paketlerinde olduğu gibi kaliteli iç jelatine sahiptir.

* Fiyat: Tekellerde tanesi 30 TL'dir, Duty Free'de kartonu 25 Euro'dur. Karton içerisinde 10 adet paket bulunmaktadır.

* Tat: Ice Ball olarak bilinen mavi mentol topunda klasik mentol aroması vardır. Slender boyutunda bir sigaradır.

* Nikotin Oranları: Zifir: 6 MG, Nikotin: 0.5 MG ve Karbonmonoksit: 6 MG değerindedir.

Burak AVCI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.