14 Ocak 2021

IKEA Dragan Bambu Diş Fırçalık, IKEA Ev Ürünleri ve Flosoft FT669 Metal Çöp Kovası Ürün İncelemesi

IKEA Dragan Bambu Diş Fırçalık ve Flosoft FT669 Metal Çöp Kovası Ürün İncelemesi

İnternet üzerinden aldığım IKEA ev ürünleri arasından IKEA Dragan serisi bambu diş fırçalık ve Flosoft FT669 metal paslanmaz çöp kovası ürünlerini inceleyeceğim. Öncelikle bambu diş fırçalık ile başlayacak olursam; IKEA'da banyo için birçok buna benzer kaliteli ürün ve aksesuar satılmaktadır. IKEA ürünlerini ister internet üzerindeki sitesinden alabilirsiniz isterseniz mağazasına giderek kargo ücreti ödemeden daha uyguna temin edebilirsiniz.

IKEA Dragan Bambu Diş Fırçalık ürününün hammaddesi bambu olup 12 CM yüksekliğinde şık tasarıma sahip bir üründür. Alt kısımda plastik ve delikli çıkabilen bir platform mevcuttur. Banyoda şık duran, hem diş macunu hem de diş fırçalarınızı koyabileceğiniz kaliteli doğal bambu malzemeden yapılmış bir fırçalıktır. İnternet üzerinden almak isterseniz fiyatları kargo dahil 57-76 TL arasında değişmektedir.

İkinci ürünüm ise ister kişisel odanız isterseniz şirketinize alabileceğiniz Flosoft FT669 marka ve model çöp kovasıdır. Metal ve paslanmaz bir ürün olup toplamda 45 LT hacmine sahiptir. Ev, ofis, mutfak, şirket, kişisel odanız, otel, kafe gibi birçok alanda kullanabilirsiniz. Ben kendi odama 45 LT olandan almak istedim çünkü konumlandırmak istediğim alanı ölçtüğümde aşağıdaki boyutların tam geldiğini farkettim. Aynı ürünün 16, 20, 32 Litre hacminde satılan versiyonları olup daha ufak boyutlarını alabilirsiniz. Benim aldığım ürün masa altı bir ürün değildir daha minimal boyutlarını masa altı için düşünebilirsiniz.

IKEA Dragan Bambu Diş Fırçalık ve Flosoft FT669 Metal Çöp Kovası Ürün İncelemesi

Flosoft FT669 model çöp kovasının boyutlar ise; Boyu 64,5 CM ve Eni 31,5 CM olup genelde büyük boy çöp torbası olarak satılan ve ebatları Büyük Boy 65x80 veya 65x70 çöp torbaları bu çöp kovası için daha uygundur. Flosoft FT669 model paslanmaz ve metal çöp kovasını internet üzerinden 197 TL'ye satın aldım. Daha ufak hacimli olan ürünlerinin fiyatları biraz daha uygundur.

IKEA'dan daha büyük veya daha küçük metal ve kaliteli malzemeden yapılmış çöp kovası ürünlerini arıyorsanız aşağıdaki modelleri araştırıp inceleyebilirsiniz. Ayrıca IKEA'da giyim, banyo, oturma odası gibi tüm alanlar için eşya ve aksesuar rahatlıkla bulabilirsiniz.

IKEA Gigantisk Koyu Gri 60 LT Dokunmatik Çöp Kutusu

IKEA Bastis Tüy Toplayıcı

IKEA Bastis Tüy Toplayıcı (Giyim ve Temizlik): Günlük giyim, pantolon, mont ve benzeri tüm elbiselerinizi daha temiz tutmak için kıl, tüy, pamuk ve elbise üzerinde kalmış benzeri maddeleri temizlemek için kullanabilirsiniz. 4 veya 8'li paketler şeklinde satın alabilirsiniz. Rulosunu ilk sefer temin ettikten sonra internet üzerinden sadece rulo paketi alsanız yeterli olacaktır. Ürünü sadece IKEA'dan değil internet üzerinden de başka sitelerden temin edebilirsiniz. Rulolar tek kullanımlık olup elbise üzerindeki kıl, tüy, pamuk ve benzeri maddeleri yapışkan kağıt üzerinde topladıktan sonra ve kağıdın acmi bittiği zaman çöpe atıp rulodaki diğer yapışkan kağıda geçebilirsiniz.

IKEA Murvel Ayakkabı Düzenleyici

* IKEA Murvel Ayakkabı Düzenleyici (Giyim) Fiyat: 7-10 TL, Ayakkabılarınızı düzenlemek ve raftan alan kazanmak için tasarlanan mükemmel bir üründür. Ayakkabı düzenleyicisi için başka aparatlara bakmanızı tavsiye etmem direkt Murvel modelini ve markasını alınız. Ben 7 adet aldım ve ayakkabılık olarak kullandığım bölgede oldukça yer açıldı ve daha düzenli bir hale geldi.

IKEA Savern Dokunmatik Çöp Kutusu 5 LT (Banyo)

IKEA Brogrund Dokunmatik Çöp Kutusu

IKEA Brogrund Dokunmatik Çöp Kutusu 4 LT (Banyo) 139 TL fiyatı olup oldukça şık ve yer kaplamayan, banyolar için ideal çöp kovasıdır. Bu ürünün yanında tamamlayıcı olarak Svartsjön veya Baren model Tuvalet Fırçası ürünlerini de inceleyebilirsiniz.

IKEA Kullarna Klozet Kapağı ve Akvaryum Silikon

* IKEA Kullarna Klozet Kapağı ve Akvaryum Silikon
IKEA'dan satın aldığım beyaz ve siyah renk seçenekleri olan birinci kalite Kullarna model klozet kapağını banyonuzdaki klozetiniz için önerebilirim. Ben siyah rengini 269 TL'ye IKEA'dan satın aldım. Kargosu ve montajı derken bana ortalama 300 TL civarı bir paraya mal olmuştur. Klozet kapağının ebatları 37x40 CM olup klozet büyüklüğü ve genişliği ufak olanlar için bu klozet kapağını asla önermem. Biraz daha geniş klozete sahip olanlar Kullarna modelini satın alabilirler. Yapısı plastik olmayıp kaliteli sert ve yumuşak hissiyatlı tahtadan üretilmiştir. Hem menteşe kısmı olsun hem de yüzey ham madde kısmı olsun gerçekten kaliteyi hissediyorsunuz. Hatta pahalı marka olan Kohler'in Memoirs Rezervuarlı Siyah Klozet ürünü vardır. Buradaki klozet kapağı ile aynıdır diyebilirim. Oturuş hissiyatı ve kalite algısı aynı seviyededir.

IKEA Kullarna Klozet Kapağı ve Akvaryum Silikon

IKEA Kullarna Klozet Kapağı ve Akvaryum Silikon

Montaj edilme biçimi basit olup iki vida ve menteşeleri sayesinde giriş boyutunu ayarlayıp klozetinize rahatlıkla monte edebilirsiniz. Tek parça ve yerdeki fayans ile bitişik olan klozetlerde yere sabitlemek için Akvaryum Silikon ve Tabancasını almanızı öneririm. Silikon tabancasını set olarak bir sefer almanız yeterli olacaktır. Daha sonraki süreçlerde silikon bittiğinde sadece silikon tüpünü almanız yeterlidir. Akvaryum Silikonun rengi şeffaf ve transparan olup herhangi bir iz veya siyah renge dönüşme gibi bir durum yaşanmaz. Klozetin yer ve fayans ile temas eden kısımlarına silikon sıkarak buraları sabitleştirebilirsiniz. Akvaryum Silikon ve Tabanca seti piyasada ortalama 50 TL civarlarında satılmaktadır. İnternet üzerinden veya nalburdan satın alabilirsiniz. Akvaryum Silikonun kuruma süresi temel olarak 3-4 saat içerisinde silikon sertleşir ve zemine oturur fakat tam kuruması için bir gün yani 24 saat beklemelisiniz.

Burak AVCI - Update: 25.08.2022

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.