12 Mayıs 2022

Philips BG1024/15 Bodyshaver Erkek Bakım Kiti İncelemesi ve Vücut Temizliği

Philips BG1024/15 Bodyshaver Erkek Bakım Kiti

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte erkekler için önerebileceğim ve vücut temizliği için aşırı pratik bir bakım kiti olan Philips BG1024/15 Bodyshaver model ürününden sizlere bahsedeceğim. Ufak ev aletleri denilince Philips markası istisnasız en kaliteli ve uzun ömürlü markalardan biridir. Hatta dört yıl önce aynı markanın Philips BG105 Badygroom ürününü satın almıştım ve halen problemsiz bir şekilde kullanıyorum. Yakın zamanda cihazı yenilemek istedim ve eski kırmızı versiyonunu elden çıkarıp yenisi ve mavi renkte olan BG1024/15 Bodyshaver modelinden satın aldım. Temelde bu ürün vücuttaki kılların temizliği için kullanılmaktadır. Bu tarzda bir ürünü şarjlı almanızı tavsiye etmem çünkü her daim banyoda bulundurduğum için tam duş sırasında yok şarjı var mıydı yok muydu bu tip detaylar ile uğraşmak istemezsiniz. Saç için olan tıraş makinelerini şarjlı almanızı öneririm fakat vücut temizliği için kullandığım bu üründe cihazın pilli çalışması oldukça yeterli olacaktır. Haftalık kullanıma göre kalem pil ömrü 4-5 ay rahatlıkla gittiği için şarjlı versiyonuna açıkçası hiç gerek duymadım. Cihazı duş raflarında muhafaza ediyorum ve suya dayanıklı olduğu için herhangi bir bozulma veya arıza durumu ile karşılaşmadım. Eğer şarjlı bir makine olsaydı suya bu kadar dayanıklı olmayabilirdi.

Philips BG1024/15 Bodyshaver ürününün kutu içeriğinden bahsedecek olursak; cihaz ile birlikte içerisinden bir adet kısa başlık, temizleme fırçası ve Philips AA kalem pil çıkmaktadır. Açıkçası ben başlık takmadan kullanıyorum. Vücut kıllarını bu şekilde daha iyi alıyor diyebilirim. Ürünü internet üzerinden 10.05.2022 tarihinde sipariş ettim ve kargo dahil 349 TL'ye satın aldım. Cihaz temel olarak tüm vücuttaki tüy ve kılları, koltuk altı, Genital bölge, bacaklar, kollar, eller, sırt bölgesinde kıllar hatta kulak etrafı dahil olmak üzere tüm bu alanlar için kullanabilirsiniz. Ben başlıksız kullanıyorum ve kafa kısmını suyla kolayca yıkayarak temizleyebilirsiniz. Genelde bu ürün yüz için kullanılmıyor fakat favori düzeltme ve ufak rötuşlar için kullanmanızda sakınca yoktur. Temel kullanım alanı tamamen vücut temizliğidir. Eğer epilasyon ve benzeri işlemler veya seanslar ile uğraşmak istemiyorsanız 4-6 aylık periyotlar sayesinde ya da ara ara duşa girdikçe kişisel bakımınızı kimyasal ve başka bir işleme maruz kalmadan kolayca bu cihazla yapabilirsiniz. Sırt bölgesinde aşırı kıllanma olan kişiler bu ürünü rahatlıkla kullanabilirler. Sakal için kullanmanızı pek tavsiye etmem.

Philips BG1024/15 Bodyshaver Erkek Bakım Kiti

Philips BG1024/15 Bodyshaver Erkek Bakım Kiti

Temizlik sırasında şunu önermem gerekir; vücudunuz ıslak iken tüylerinizi veya kıllarınızı temizlemeyin duş öncesi kuru iken bu cihazı kullanın sonra duş sırasında tüy veya kıl kalan kısımların üzerinden bir kez daha geçerek temizlik işleminizi tamamlayabilirsiniz. Aşağıya bazı vücut temizliği için tıraş makineleri modelleri paylaşacağım. Açıkçası ben Philips markasından aşırı memnunum ve uzun ömürlü gittiği için parasının hakkını veriyor diyebilirim. Philips dışında da bu kategoride bir ürünü için marka önerisinde pek bulunmak istemiyorum. Bu ürünün benzeri olan Philips BG105/11 Badygroom cihazından ise ekstradan saç favorisi için bir başlık daha çıkmaktadır. Vücut temizliği için bu başlıklar çok işe yaramadığından dolayı mavi modelini almanız yeterli olacaktır.

* Philips BG105/11 Badygroom Erkek Bakım Kiti (Kırmızı Modeli ve Pilli)
* Philips QP2620/20 One Blade Hibrit Tıraş Makinesi (Şarjlı)
* Philips QP2510 One Blade Elektrikli Tıraş Makinesi (Şarjlı)


Promani Rose Gold Çelik Cımbız

Yüz için ayrıca burun ve kaş bölgelerindeki kılları veya tüyleri düzeltmek adına Philips NT3650/16 Burun ve Kaş Düzeltici makinesini satın alabilirsiniz. Genelde kaş kısmını eğer bilmiyorsanız kuaförünüzün düzeltmesini tavsiye ederim. Burun kıllarınızı ise bu cihaz sayesinde rahatlıkla alabilirsiniz. Kaş kısmındaki tüyleri ve ufak kılları illaki siz kendiniz ara ara düzeltmek istiyorsanız cımbız kullanmanızı tavsiye ederim. Cımbız markası ve modeli olarak da Promani Rose Gold Çelik Cımbız ürününü önerebilirim. Oldukça kaliteli malzemeden yapılmış iyi bir cımbızdır. Gratis, Migros 5M, Watsons mağazalarından veya internet üzerinden rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Burak AVCI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.