10 Temmuz 2020

World of Tanks Blitz Tank Çeşitleri ve Oyun Rehberi 4

World of Tanks Blitz Tank Çeşitleri ve Oyun Rehberi 4

World of Tanks Blitz serimizin dördüncü oyun anlatım rehberi kısmında oynadığım ve tüm geliştirmeleri bittikten sonra sattığım bazı ağır tankların özelliklerinden bahsedeceğim. Ayrıca bu sene altıncı yılının şerefine birçok hediye veren World of Tanks Blitz oyunu yeni 7.0 sürümü ile de baya kendini geliştirdi.

Oyunda daha öncede size bahsetmiştim seviye 4 ve altı tank barındırmayın diye, yeni bir geliştirme yayınlayan oyun artık 5vs5 savaş kısmını açarak hem daha kısa haritada savaşıyorsunuz hem de sadece seviye 5 ve üzeri olan tankları kabul ediyor. Bu oyunun modunun amacı daha çabuk DP ve Araştırma Yıldızı toplamak içindir. Sevdiğiniz tanka ulaştığınızda ve geliştirdiğiniz de daha keyifli oynamak için tekrardan büyük harita da savaşabilirsiniz. Bu 5vs5 Çatışma modu oldukça güzel bir gelişme oldu.

Dördüncü yazımda konu başlıklarını verecek olursam;
* Yeni 5vs5 Çatışma Modundan Bahsedildi
* World of Tanks Blitz 6. Yılı ve Hediyeleri
* P.43/06 Anniversario Premium Tankı
* Excelsior Premium Tankı
* IS Sovyet Ağır Tankı
* Churchill I İngiliz Ağır Tankı
* T1 Heavy Amerikan Ağır Tankı
* VK 36.01 H Nazi Almanya'sı Ağır Tankı

P.43/06 Anniversario: 6. Seviye İtalya (Avrupa Birliği) ülkesine ait Orta Tanktır. World of Tanks Blitz altıncı yıl şerefine hediye olarak verilmiştir. Tank seri hareket etmektedir fakat dayanıklılık gücü çok azdır. Hemen hasar alabilen ve savaşta ilk yok edilebilen tanklar arasındadır. Tarafımca tank oynanmıştır ve sonradan satılarak garajdan çıkarılmıştır. Çok tavsiye edebileceğim bir tank değildir.

World of Tanks Blitz Tank Çeşitleri ve Oyun Rehberi 4

World of Tanks Blitz Tank Çeşitleri ve Oyun Rehberi 4

World of Tanks Blitz Tank Çeşitleri ve Oyun Rehberi 4

Excelsior: 5. Seviye İngiltere ülkesine air Ağır Tanktır. Premium Tank olduğu için normal kredi ile alınamaz. Mobil uygulamada biriken altınlar sayesinde 1500 Altın karşılığı almıştım. Premium Tank olduğu için her savaşta kazandığınız toplam kredi parası oldukça yüksektir. Örneğin bir savaşta 50K kredi kazanırken bu parayı 8. Seviye bir tankta kazanmanız anca olabiliyor hatta 30K civarlarında kalıyorsunuz. Hızlı yükselmek için bu ağır tank modelini kesinlikle öneririm. Premium Tanklar Full gelişmiş olarak gelip herhangi bir parça araştırması veya takviyesi yapmıyorsunuz sadece Donanım malzemeleri normal kredi ile satın alıp tankınızı biraz daha iyi duruma getiriyorsunuz.
Excelsior modeli İkinci Dünya Savaşı'nda geliştirilen Cromwell tasarımına dayanan İngiliz deneysel bir ağır tanktı. Churchill tankının performansıyla ilgili endişeler olduğunda geliştirilmiştir. Excelsior tank oldukça hızlı ve atış, delme kabiliyeti yüksek bir tanktır.

World of Tanks Blitz Tank Çeşitleri ve Oyun Rehberi 4

World of Tanks Blitz Tank Çeşitleri ve Oyun Rehberi 4

World of Tanks Blitz Tank Çeşitleri IS Tank

World of Tanks Blitz Tank Çeşitleri IS Tank

IS: Sovyet Rusya SSCB'nin 7. seviye ağır tankıdır. Dizayn olarak KV-1S modeline benzeyen Josef Stalin tankının ilk modelidir. Sınıfına göre iyi bir tank olup IS serisinden ilerlemek için bu tankı oynamanız gerekmektedir. IS tankından sonra alacağınız bir sonraki tank modeli IS-3'tür.

Churchill I: İngilizlerin 5. seviye ağır tank modelidir. Churchill serisinin ana problemi aşırı yavaş bir tank olmasıdır. Matilda tanklarını daha hızlı yapabilmek amacı ile geliştirilse bile Churchill serileri de oldukça yavaş ve kabiliyet kapasiteleri düşüktür. Ayrıca atış gücü de çok iyi değildir. Oynadıktan sonra kesinlikle satınız ve garajınızda bulundurmayınız.

T1 Heavy: ABD yapımı 5. seviye ağır tanktır. 5. seviye ağır tanklar arasında Premium'lar hariç en iyisidir. Garajınızda kalabilir zaten T1 Heavy'den sonraki favorim fransız beşinci seviye ağır tank olan BDR G1 B modelidir. Bu ikisi dışında olanları oynayıp satmanızı tavsiye edebilirim. T1 Heavy ile önce M6 sonra da T29 model tankına gitmenizi öneririm.

VK 36.01 H: Nazi Almanyası'nın Tiger I'den önceki 6. seviye ağır tankıdır. Deneysel bir tanktır asıl amaç Tiger serisini üretmek idi. Oynadıktan sonra satıp Tiger I ve II modellerine yönelmenizi tavsiye ederim.

Burak Avcıoğlu - Update: 24.12.2020

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.