1 Aralık 2021

Calvin Klein Erkek Siyah Deri Billfold Cüzdan İncelemesi ve Gucci Cüzdan Modelleri

Calvin Klein Billfold Cüzdan

Erkek cüzdan ve kartvizitlik modelleri ile ilgili daha önce bir yazı yazmıştım. Yakın zamanda yeni aldığım ve tamamen şık bir tasarıma sahip olan, deri materyal ile yapılmış Calvin Klein marka cüzdanı sizler için inceleyeceğim. Cüzdan ile ilgili yazılarımı ayrı tutup Wallet kategorisi altından hepsini takip edebilirsiniz. Aynı zamanda Calvin Klein cüzdan incelemesinden sonra Gucci marka cüzdan modellerini de paylaşacağım. İlk olarak şunu söylemem gerekir; minimum dört fiziksel kart ve bir adet anahtar kullanma mecburiyetim olduğu için altı veya dört bölmeli kartvizitlik artık kullanmıyorum. Cüzdan alırken aradığım özellik hem kart, anahtar ve para eşyalarımı rahatlıkla koyabileceğim hem de ince bir yapıda olup hafiften kartvizitlik ebatlarına benzemesi benim için önemli bir kriterdi. Aradığım iki özelliği de Calvin Klein Billfold model cüzdanda buldum diyebilirim.

Hem ince yapısı hem de tüm eşyalarımı koyabildiğim için uzun süre bu cüzdanı kullanacağım gibi duruyor. Cüzdan hakkında biraz detay vermem gerekirse; öncelikle üst deri tabakasında hafif ama abartı olmayan güzel deri kabartmalar vardır. Cüzdan malzemesi tamamen deri olup üst kısımda CK logolu şık bir metal çentik vardır. İçerisinde altı adet kartlık bölümü vardır ve bir adet para koyma haznesi mevcuttur. Bu tasarımdan dolayı oldukça şık ve ince durmaktadır. Cüzdanın tam orta iç tarafında kabartmalı şekilde Calvin Klein Jeans yazısı mevcuttur. Para koyma haznesinin iç tarafında cüzdanın orijinal etiketleri ve hologramlarda mevcuttur. Özetle dört kartımı, bir adet anahtarımı ve paralarımı çok rahat şekilde taşıyabildiğim bir cüzdan ve oldukça beğendim diyebilirim. Kesinlikle yeni bir cüzdan alacaksanız almanızı önerebilirim.

Calvin Klein Billfold Cüzdan

Calvin Klein Billfold Cüzdan

Calvin Klein Billfold Cüzdan

* Cüzdan: Calvin Klein Erkek Siyah Billfold K50K506184 BDS
* Model Kodu: K50K506184 BDS
* Malzeme: Gerçek Deri (Genuine Leather)
* Fiyat: 499 TL (30 Kasım 2021) Yurt dışı Fiyatı: 40,50 Euro
* Boyutları: 2 & 10.5 & 9 CM
* Barkod: 8719853114551

Calvin Klein marka cüzdan yerine Guess, Tommy Hilfiger, Beymen Hediye, Montblanc gibi markalarında erkek cüzdan modellerine bakabilirsiniz. Özellikle Montblanc markasının Extreme 2 Siyah Erkek Deri Cüzdan modelini kesinlikle incelemenizi tavsiye ederim. Güncel fiyatı ise 3750 TL'dir.

Montblanc Extreme 2 Siyah Erkek Deri Cüzdan

Gucci markasının cüzdan modellerinin en bilindikleri olan ve üzerinde hayvan sembolleri olan modellerini sizlerle paylaşacağım. Genel olarak arı, kaplan, yılan motiflere sahip bu cüzdanların orijinal fiyatları 300-400 Euro arası değişmektedir. Birinci kalite replika modelleri ise iki sene önce döviz kurundan dolayı vergiler dahil 50-70 TL iken bugün 200-300 TL arası fiyatları değişmektedir. En çok tutulan modelleri ise Kingsnake Black ve Bee Gold olup bir süre ben de kullandım. Aşağıya bazı model isimlerini ve resimlerini sizler için paylaşıyorum. İki hazneden oluşan cüzdan olduğu için biraz kaba durabiliyor fakat birçok kart, bozuk para ve kâğıt para alma hazneleri mevcuttur. Tek dezavantajı cep veya mont içerisinde aşırı kalın durduğundan dolayı çok yer kaplamaktadır. Pantolon arka cebine ise hiç uygun cüzdanlar değildir. Genelde kışın mont cebinde taşıyabileceğiniz cüzdanlardır.

GUCCI Cüzdan

GUCCI Cüzdan

GUCCI Cüzdan

GUCCI Cüzdan

GUCCI Cüzdan

GUCCI Cüzdan

GUCCI Cüzdan

GUCCI Cüzdan

GUCCI Cüzdan

GUCCI Cüzdan

GUCCI Cüzdan

GUCCI Cüzdan

GUCCI Cüzdan

GUCCI Cüzdan

* Gucci Bee Print GG Supreme Wallet
* Gucci Tiger Print GG Supreme Wallet
* Gucci GG Supreme Kingsnake Bifold Wallet

Satın aldığım Calvin Klein marka cüzdan ve GUCCI marka cüzdan modelleri hakkında bilgiler vermeye çalıştım. Bir sonraki yazımda marka adı pek bilinmeyen fakat kaliteli olan yurt dışı cüzdan modellerini sizlerle paylaşacağım ve önerilerde bulunacağım.

Burak AVCI - Update: 21.02.2022

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.