13 Mart 2021

Papara Hesabınızla N11 ve Istegelsin Alışverişlerinde Cashback Özelliğinden Yararlanın

Papara Hesabınızla N11 Alışverişlerinde Cashback Özelliğinden Yararlanın

Papara ödeme sistemleri ve Papara Black Card hakkında daha önceleri detaylı bilgilendirme ve başvuru sürecinin nasıl yapıldığını anlatmıştım. Papara Cashback fırsatı bildiğiniz gibi YouTube Premium, Netflix, Spotify gibi çokça kullanılan uygulamalarda %50'ye yakın geri ödeme imkanı sağlamaktadır. Alışveriş sitelerinden ise N11, GittiGidiyor, İstegelsin gibi sitelerden ise %5 anında nakit kazan yani Cashback özelliğinden faydalanabilirsiniz. Bunun üzerine Papara Black Card hesabımla ilk alışveriş denememi N11 sitesi üzerinden yaptım.

Öncelikle Vadesiz QNB Finansbank Enpara banka hesabımdan Cumartesi günü Papara'ya 150 TL gönderdim ve hafta sonu olmasına rağmen 2 dakika içinde Papara hesabıma bakiye yansıdı. Daha önce hafta sonları Papara'dan banka hesabıma ücretsiz para transferi yapmıştım bu sefer bankadan Papara'ya hafta sonu ücretsiz bir transfer işlemi gerçekleştirdim. Bu bilgiyi de ek olarak vermek istedim çünkü Papara'dan kişisel banka hesabıma hafta sonu hep para çekerdim bu sefer yatırma işlemi yaptım ve bu da başarılı oldu. Papara hesabıma para geçtikten sonra N11 sitesine girerek iki ürün sepete ekledim ve toplam tutarı 123,74 TL olup ödeme sırasında Papara Black Card arkasındaki bilgilerimi kredi kartından olduğu gibi aynen girip ödeme yaptım.

Papara Hesabınızla N11 Alışverişlerinde Cashback Özelliğinden Yararlanın

Papara hesabımdan N11'deki toplam harcama bakiyesi olan 123,74 TL'yi çekti ve hemen ardından %5 iadesi olan 6,18 TL tutarını Papara hesabıma gönderdi. Açıkçası taksitli alışveriş yapmıyorsanız ve 5000 TL gibi örneğin bir ürünü tek çekim almayı düşünüyorsanız bence Papara kullanmanızı tavsiye ederim cidden çok kazançlı ve başarılı bir alt yapıdır. Geçen günlerde 5000 TL civarlarında tek çekim yaparak bir televizyon almıştım. Fakat aldığım yer Hepsiburada sitesiydi. Umarım Hepsiburada, Trendyol gibi popüler alışveriş sitelerine de Papara Cashback özelliği gelir yakın zamanda.

Papara Hesabınızla N11 ve Istegelsin Alışverişlerinde Cashback Özelliğinden Yararlanın

Yakın zamanda market alışverişi için Istegelsin (istegelsin.com) sitesinden Papara Black Card ile alışveriş yaptım ve anında %5 Cashback geri kazandım. Hem ilk alışveriş de 10 TL indirim kazanıyorsunuz hem de market alışverişi yapmak isteyenler için birçok ürün gamı bulunan, indirimli ürünlere de sahip bir sitedir. İncelemenizi ve market alışverişi yapmak isteyenlerin kullanmasını tavsiye edebilirim. Papara kart bilgilerini sitede Kartlarım kısmına kayıt ederek rahatlıkla Papara hesabınız ile alışveriş yapabilirsiniz.

Istegelsin sitesinden alışveriş yapabilmek için minimum sepet tutarı 60 TL olmalıdır. Ayrıca 150 TL ve üzeri alışverişlerde 6,90TL teslimat ücreti alınmamaktadır. Toplu market alışverişini buradan ve Papara ile yapmanızı önerebilirim. Hem teslimat ücreti ödemezsiniz, hem alacağınız birçok ürünü getir, götür ve taşıma işlemleri ile uğraşmazsınız hem de %5 Cashback özelliği ile nakit para kazanırsınız.

Burak AVCI - Update: 15.03.2021

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.