11 Ekim 2020

Backwoods Sweet Aromatic Puro İncelemesi ve Puro İçimi Hakkında Genel Bilgiler

Backwoods Sweet Aromatic Puro İncelemesi ve Puro İçimi Hakkında Genel Bilgiler

Bu hafta sonu ıslak puro serilerinden olan Backwoods Sweet Aromatic ürününden aldım. Duty Free ürünü olup kahverengi pakette satılan ve klasik olarak bilinen bir seridir. İçinde 5 adet ıslak puro bulunmaktadır ve kokusu hafifi ballı ve şekerli gibi olup biraz klasiğe kaçan kokusu vardır. Tadı ise kendine has aromatik ve biraz baharatımsıdır. Çok fazla tatlı, ballı veya şekerli puro istemeyenler için önerebileceğim bir üründür.

Bir önceki yazılarımda hem Backwoods markasının hem de diğer puroların incelemesini yapmıştım. Bunların takibi için Tobacco kategorisindeki yazılarımı inceleyebilirsiniz. Puro içerken yakmadan önce puroyu koklayıp aromatik tatlarını almaya çalışın. Puroyu yakarken kibrit ile yakınız ve yakma esnasından puroyu ağzınızda döndürerek ateşin tüm çapa yayılmasını sağlayınız, eşit yakım için bu yöntem en doğrusudur. Kimi puro severler yakım sırasında kesik alev olarak bilinen çakmak da kullanmaktadır fakat ben kibriti öneriyorum.

Puro içerken önce yarım puf yaparak tadını ve ona has aromatik hissiyatı almaya çalışınız. Puroyu asla içinize çekmeyiniz çünkü puro içimi bir keyif işidir sigara gibi değildir. Puro içimi sırasında tam çekim sonrası bekleyiniz ve bir sonraki tam çekim için minimum 40-50 saniye veya 1 dakika bekledikten sonra yapınız. Puroyu içinize çekmeseniz bile art arda tam çekim yaparsanız hem tütünü yakarsınız hem de baş dönmesi oluşur ve içimden hiçbir keyif almazsınız. Backwoods gibi başlangıç purolarda bunları yapıp öğrenerek bir sonraki içimlerde Premium purolara geçebilirsiniz.

Ürün: Backwoods Sweet Aromatic (Authentic Cigars) Kahverengi Paket
Fiyat: 35 TL
Üretim: Dominik Cumhuriyeti (Dominican Republic)
Barkod: 071610300415

Denediğim Backwoods Ürünleri
* Backwoods Smokes Honey Berry (Authentic Cigars) Mor Paket
* Backwoods Smokes Honey (Authentic Cigars) Sarı Paket
* Backwoods Sweet Aromatic (Authentic Cigars) Kahverengi Paket

Burak AVCI - Update: 30.10.2020

5 yorum:

  1. merhaba burak bey puro sigara gibi icilmez demissiniz hic bir sekilde icimize cekemezmiyiz bu tum puro lar icin gecerli bir seymi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsi için geçerli, içe çekmeden içilmelidir.

      Sil
  2. Burak Hocam keşke temin edebileceğimiz yerleride yazsanız Kayseri'de adam akıllı bulamıyorum yok mu güvenilir bir internet sitesi sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kayseri'de bulunması zor olabilir, Facebook gruplarını incelemenizi tavsiye ederim.

      Sil
  3. Ankarada satannvaemi bilginiz

    YanıtlaSil

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.