23 Eylül 2020

Xiaomi 70Mai Kablosuz Şarj Özellikli Araç İçi Telefon Tutacağı

Xiaomi 70Mai Kablosuz Şarj Özellikli Araç İçi Telefon Tutacağı

Otomobiller için en çok ihtiyaç duyulan aparatlardan biri olan telefon tutacağı, hem navigasyon kullanırken hem de müzik dinlerken sürücünün telefonunu kolay yönetmesini sağlayacak aparatlardan biridir. Telefon tutacaklarını incelediğim zaman mıknatıslı ve ucuz ürünlerin yanı sıra biraz daha pahalı ve kaliteli olan kablosuz şarj özellikli tutacakların olduğunu gördüm ve Xiaomi 70Mai ürününü almaya karar verdim.

Kutu içeriği olarak iki adet tutacak, çakmaklığa takılacak bir adet USB kablo ve Xiaomi 70Mai cihazı çıkmaktadır. Cihazın boyutu ise yüksekliği 105,8 MM iken eni 96,8 MM'dir. Kurulumu ise içindeki kitapçığı okuyarak kolayca yapabilirsiniz. Arka tutacak ile cihazı birleştiren plastik bir vida sıkıştırıcısı vardır bunu kullanarak cihazın kurulumunu tamamlayabilir ve arkadaki mandalı arabanın klima kısmına tutturabilirsiniz.

Ürün oldukça kaliteli ve şık görünmektedir. Kablosuz şarj özelliği olan telefonunuzu cihaza yerleştirmeniz yeterli olacaktır, herhangi bir kablo ile bağlamanıza gerek yoktur. Sadece cihazı USB ile çakmaklığa bağlamanız yeterli olacaktır. Tüm telefonlar ile uyumludur, boyut olarak tüm telefonları desteklemektedir. Kablosuz şarj özelliği ise hem Android hem de iPhone iOS telefonları desteklemektedir.

Xiaomi 70Mai Kablosuz Şarj Özellikli Araç İçi Telefon Tutacağı

Xiaomi 70Mai Kablosuz Şarj Özellikli Araç İçi Telefon Tutacağı

Ürün: Xiaomi 70Mai Wireless Araç Şarj Cihazı Telefon Tutacağı.

Tedarik: 23.09.2020 Tarihinde İnternet Üzerinden Alınmıştır.

Fiyat: 170 TL

Açıklama: Qi Sertifikalı ve Android, iOS iPhone olan Tüm Cihazlar ile Uyumludur.

Muadil Ürünler: Xiaomi 20W Wireless Araç Şarj Cihazı Telefon Tutacağı ve Spigen markaların ürünlerini de inceleyebilirsiniz.

Aracınıza bu tip bir ürün alırken kalitesiz ve ucuz olanları almamayı tercih ediniz. Örneğin ben öncesinde Ahtapot Araç İçi Telefon Tutucu cihaz almıştım fakat o kadar kalitesiz bir ürün ki geri gönderdim. Yine aynı şekilde Mıknatıslı Araç İçi Telefon Tutucu ürünlerinde kaliteli olanlarını tercih etmenizi öneririm çünkü piyasada çok ucuz ve çok kalitesiz ürünler var.

Burak AVCI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.