11 Ağustos 2020

Djarum Vanilla (Vanilya) Kretek Sigara İncelemesi

Djarum Vanilla (Vanilya) Kretek Sigara İncelemesi

Djarum markası ile ilgili daha önceki yazılarımda Djarum Black ve Djarum Menthol karanfil sigara incelemesini yapmıştım. Bu yazımda üçüncü versiyon olan Vanilya aromalı Djarum Vanilla kretek sigara hakkında yorum ve paylaşım yapacağım. Öncelikle Djarum Vanilla, hafif bir sigara olup kendi özgü bir aroması vardır.

İlk başlarda içerken hafif ve anlamsız gelebilir fakat birkaç denemeden sonra vanilya aroması ve Djarum Vanilla'nın kendine has hafif aroması damakta tat bırakacaktır. Djarum Black, Menthol ve Vanilla arasında sıralı bir seçim yapmam gerekirse ilk olarak gene Djarum Black seçerdim ikinci tercihim ise Vanilla olurdu. Menthol daha çok naneli sigara gibi olduğundan onu en son tercih ederdim. Djarum Vanilla (Vanilya) özellikle kahve ile çok iyi ikilidir tavsiye edebilirim.

Djarum nasıl bulurum diye soran çok oluyor. Birçok Tobacco Shop'dan bunu temin edebilirsiniz. Ben İstanbul Pendik'te yaşıyorum ve burada merkezde 3-4 Tobacco Shop tüm çeşitlerini satıyor. Biraz merkezi bölgeyi gezmeniz ve birden fazla yere sormanız yeterli olacaktır.

Djarum Vanilla (Vanilya) Kretek Sigara İncelemesi

Ürün: Djarum Vanilla (Vanilya) (Clove Cigarettes)

Fiyat: Türkiye'de Ağustos 2020 tarihi itibarıyla 35 TL'den satılmaktadır. Belki bazı yerlerde 30 TL'ye bulunabilir. Birçok Tobacco Shop'dan temin edebilirsiniz.

Üretim: Kudus-Endonezya ve Paket içinde 20 adet sigara (kretek) vardır.

Puan: 4/5 (Muadillerine Göre)

Barkod: 751667009201

Burak Avcıoğlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.