31 Temmuz 2020

Djarum Menthol Kretek Sigara İncelemesi

Djarum Menthol Kretek Sigara İncelemesi

Djarum markası ile ilgili daha önceki yazılarımda Djarum Black karanfil sigara incelemesini yapmıştım. Son sigara yasakları ile birlikte mentollü sigaralar piyasadan kaldırılmış olup artık üretimi yapılmayacaktır. Bu yeni değişiklikten sonra özellikle mentollü sigara arayanlara yeşil paketli Djarum Menthol önerebilirim.

Djarum Menthol, hem filtre kısmı olsun hem gövde, kendine has mentol aroması vardır hem de içim sırasında nane tadı fazlasıyla gelecektir. Piyasada Djarum Menthol, Vanilya, Vişne ve Djarum Black Menthol olarak dört varyasyon şeklinde satışı vardır.

Benim yorumumu soracak olursanız, şu an piyasada mentollü sigara olmadığı için Djarum Menthol alınabilir fakat Djarum Menthol ve Djarum Black arasında seçim yapacaksanız, kesinlikle Djarum Black Karanfil olanını almanızı öneririm. Djarum Menthol ürünü Black kadar iyi değildir. Sadece piyasada mentollü sigara olmadığı için ara ara tüketilebilir. Karanfil sigara özelliğinden çok naneli bir sigara içiyormuş hissiyatı vermektedir.

Başlarda birkaç defa tükettim fakat Djarum'un vişnelisini keşfedince hep vişneli olanı almaya devam ettim. Açıkçası mentollü sigaralar tütün içindeki tüm aromayı öldürüyor. Nanemsi ve şekerli bir tat dışında başka bir aroma size pek veremiyor.

Djarum Menthol Kretek Sigara İncelemesi

Ürün: Djarum Menthol (Menthol Cigarettes)
Fiyat: Türkiye'de Ocak 2021 tarihi itibarıyla 35 TL'den piyasada satılmaktadır.
Üretim: Kudus-Endonezya ve Paket içinde 20 adet mentollü sigara (kretek) vardır.
Puan: 3/5 (Muadillerine Göre)
Barkod: 751667012447

Burak Avcıoğlu - Update: 01.02.2021

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.