9 Ağustos 2020

Bulaşık Parlatıcısı Kullanılmalı mıdır? Bulaşık Makinesi Tablet Markası Önerileri

Bulaşık Parlatıcısı Kullanılmalı mıdır? Bulaşık Makinesi Tablet Markası Önerileri

Son teknoloji olarak çıkan Bulaşık Makine markaları, kullanımında bildiğiniz gibi tüm özellikleri içinde olan Tabletler ile yıkama, durulama ve parlatma işlemlerini sağlıyor. Eski makinelerde Bulaşık Parlatıcısı ikinci bir ürün olarak kullanılıyordu fakat bu kimyasal olan ikinci ürün gerçekten gerekli midir ve yeni makinelerde buna ekstradan ihtiyaç var mıdır sizlere bunu makalemde açıklayacağım.

Bulaşık Parlatıcısı; sürfaktan adı verilen ve suyun yüzey gerilimini azaltan maddeyi içerirler. Kimyasal bir ürün olup temelde bulaşıkların parlaklığını sağlar. Fakat yeni çıkan Tablet ürünlerde parlatıcı özelliği ekstradan olduğu için makineye ikinci bir parlatıcı ürün dökmenize çok da gerek yoktur.

Bulaşık Parlatıcısı ve Parlatıcı özelliği olan Tablet ürünlerini birlikte kullandığım zaman şunu farkettim bardakların üzerinde kaygan ve tam durulanmamış bir sıvı tabakası kalıyor ve bulaşığı tekrardan sudan geçirmeniz gerekebiliyor. Fakat sadece parlatıcı özellikli Tablet kullandığımda bu kaygan ve kimyasal sıvı bulaşık üzerinde olmayıp hem kuru hem de parlak şekilde bulaşığımı makineden direkt çıkarabiliyorum.

Eğer son model bir Bulaşık Makineniz varsa; Vestel, Bosch, Siemens, Samsung, LG, Miele markaları gibi ve parlatıcı özellikli Tablet kullanıyorsanız Bulaşık Parlatıcısı asla kullanmayınız çünkü gerek yoktur. Bir de parlatıcı yerine Sirke, Limon, Parlatıcı Limon, Tuz gibi ürünlerde kullanmayınız sadece Tablet yeterli olacaktır. Makineye zarar verebilirsiniz.

Bulaşık Parlatıcısı Kullanılmalı mıdır? Bulaşık Makinesi Tablet Markası Önerileri

Bulaşık Makinesi Tablet Markası Önerileri

* Finish Powerball Quantum Max: 16X Özelliği ile en iyisidir. Derin temizlik, yağ sökücü ve parlatıcı özelliği vardır. (20-100 arası paket seçenekleri vardır)

* Finish Powerball Hepsi Bir Arada Max: 10X özelliği ile iyi bir Tablettir. (20-100 arası paket seçenekleri vardır) Üzerindeki kırmızı topun olması parlatıcı özelliğinin olması demektir bu yüzden bulaşık parlatıcısı ekstradan kullanmanız gerekmez.

Daha ucuz markalar olan Fairy, Pril gibi ürünleri inceleyebilirsiniz.

Burak Avcıoğlu - Update: 10.08.2020

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.