16 Nisan 2019

2019 Nisan Bitcoin ve Diğer Kripto Para Birimleri Analizi

2019 Nisan Bitcoin ve Diğer Kripto Para Birimleri Analizi

Bulunduğumuz Nisan ayı içinden itibaren Bitcoin ve diğer popüler kripto paralara genel olarak bakacak olursak; Bitcoin Nisan başında 4100 Dolar seviyelerine gelerek şuan 5077 Dolar seviyesindne işlem görüyor. 5628 ve 6400 Dolar seviye aralıkları önemli olup buralar BTC için kırılma anı olacak ve yukarı doğru bir seyir seyredeceği belli gibi duruyor.

Ciddi bir işlem hacmi ve yukarı yöneliş sadece Bitcoin değil paralel de Litecoin başta olmak üzere Ethereum, Ripple, EOS, Bitcoin Cash'de yükseliş yaşanabilir. Öncelikle şunu belirteyim; Bitcoin ve Litecoin paralel giden kripto paralardır. Bitcoin 1 artarken Litecoin 4 artabiliyor.

2019 Nisan Bitcoin ve Diğer Kripto Para Birimleri Analizi

Ethereum ve EOS ise ters orantılı gidebiliyor. Ripple ise genelde bankalar kullandığı için buradaki volatilite diğer kripto paralar gibi çok fazla olmuyor. Ripple-XRP'nin şuan ki anlık değeri 0,32 Dolar olup ileri ye dönük 2019 yıl sonu gibi 1 dolar olması bazı ekonomistler tarafından öngörülüyor.

Bitcoin Cash ise son zamanlarda geçen Mart ayındaki Bitcoin değerinin ve hacminin artması ile EOS ve Litecoin sanal para birimlerini geçerek dördüncü sıraya yerleşti ve Litecoin-LTC sanal parası altıncı sıraya düştü. ileriye dönük Bitcoin, Litecoin ve Bitcoin Cash paralel de alınabilir gibi. Üç sanal para birimide birbirine bağlı çünkü.

Sanal Para alım satım borsası olan Türk oluşum Bitmatrix'e üye olarak bu para birimlerini alabilir ve sanal para birimleri üzerine yatırım yapabilirsiniz.

Burak AVCI
- Update: 30.10.2020