8 Kasım 2017

AWEI T11 Bluetooth v4.2 Kablosuz Stereo Kulaklık


AWEI markasının 2017 ürünü olan AWEI T11 Bluetooth v 4.2 kablosuz stereo kulaklık dün itibariyle elime ulaştı. Aliexpress'den kargo dahil 44 TL'ye aldığım ürün gayet başarılı. Hem ses hemde malzeme kalitesi olarak gayet kaliteli olan ürün 20 gün içerisinde geldi.

Ürünü ilk açtığınızda USB kablosu ile 15-20 dakika şarj ediniz. Daha sonra ortadaki Power tuşuna basılı tutarak mavi ve kırmızı ışıkların yanıp sönmesini bekleyin. Telefondan Bluetooth'u aktif edin ve AWEI MUSIC adında cihazı gördüğünüzde eşleştirme yapınız. Eğer eşleştirme sırasında şifre sorarsa Default olarak 0000 giriniz. Telefon ve kulaklık tanıtımını bir defa yapmanız yeterli, Her Bluetooth'u açtığınızda otomatik kulaklık aktif olacaktır.

Kulaklık yaptıklarını size ses talimatı ile söylüyor. Kulaklığın şarjı ve bağlandığının simgesi telefonda bildirimler kısmında aşağıdaki gibi çıkıyor. Bağlantıyı kapatmak içinse telefonun Bluetooth özelliğini de-aktif etmeniz yeterli olacaktır.


Kutu içeriği: USB Şarj kablosu, kulaklık, kulaklık silikonları ve kancası. Kulaklıkların aynı zamanda mıknatıs özelliği olup sağ ve sol kulaklık bitişik durabiliyor. Çekme alanı ise gayet başarılı. 4-5 metreye kadar sesi çok net çekiyor.


Renk seçenekeri Kırmızı, Rose Gold, Mavi ve Siyah olup Android ve iPhone ile uyumludur. Ürünü Aliexpress'de AWEI T11 olarak aratıp bulabilirsiniz.


Diğer Ürün Tavsiyeleri
1) Jabees OBees Bluetooth v4.1 Stereo Kulaklık (80-90 TL)
2) QCY QY19 Bluetooth v4.1 Kablosuz Kulaklık
3) QCY Q29 3D Stereo Kablosuz Kulaklık

Burak AVCI