22 Nisan 2014

World of Tanks'ta Sovyet Tankı: KV-1

World of Tanks KV-1

İnternet üzerinden online olarak oynayabileceğiniz World of Tanks son 3 yıl içerisinden Dünya üzerinde en çok oynanan oyunlar arasına girdi. Oyunda tank seçiyor ve araştırma puanı kazandıkça geliştiriyorsunuz. 15'er takımlar şeklinde maçlara giriyorsunuz ve bir maç maksimum 15 dakika sürüyor.

Oyuna yeni başlayanlar için Sovyet tanklarından KV-1 ağır tanka gitmelerini öneriyorum. Zaten KV-1 tankına gelene kadar oyuna aşina oluyorsunuz. KV-1 tankına gelebilmek için ilk olarak MS-1 sovyet tankı ile başlıyorsunuz. Daha sonra MS-1 > T-26 > T-46 > T-28 > KV-1 şeklinde 5. seviye takımıza geliyoruz.

World of Tanks KV-1


KV-1 tankına gelene kadar aldığınız tüm tankların geliştirmelerini yapın ve elit tank yapıp yenisi alınca satabilirsiniz. Mürettebatı ise dağıt diyebilirsiniz. Eğer yapmazsanız kışlanızda yer kalmayacaktır. Zaten KV-1 alınca tüm geliştirmeleri yapıp Mürettebatı geliştirip %100 yapmaya çalışın. KV-1'de Mürettebat sayısı 6'dır. Tankı satmanızı asla önermem. Zaten oyun beşinci seviye tanklardan sonra başlıyor.  KV-1'den sonra ise KV-1S tankını seçebilirsiniz. Birçok kişi tarafından önerilmiştir, forumlardan da tartışmalara bakabilirsiniz.

Oyunda Teknoloji Ağacını açıp tüm tankların gidiş yerlerine ve geliştirmelerini görebilirsiniz. KV-1'de tüm geliştirmeleri açıktan sonra Namlu yani Silahlar olarak VI Seviye 85 mm F-30 kullanmanızı öneririm. Delme gücü daha fazladır.

Tankı Elit Tank yapmaya çalışın. Tüm güncellemeler ve o seviyedeki tankların araştırmasını yapınca bu özelliği kazanıyorsunuz. Elit Tank ile alacağınız her araştırma puanı sarı renkte olacaktır ve altınla takas yapıp genel deneyime dönüştürüyorsunuz. Ben t-28 tankı Elit yaptım ve aşağıdaki gibi bir sembol çıkıyor Elit Tank statüsüne geçince simge veriyor.


Önemli: Tankın tüm araştırmalarını yaptıktan sonra Elit Tank statüsüne geçer geçmez eğer tankı satmayı düşünmüyorsanız Mürettebat kısmına gelin ve hiç savaş yapmadan Mürettebat eğitimini hızlandır seçeneğini seçin. Bu sayede mürettebat %100 olduktan sonra öğrettiğin özellik içinde geçerli hızlı eğitim. Birde kazandığınız araştırma puanlarının bir miktarı Serbest Deneyim kısmına ekleniyor ve istediğiniz yerde kullanabiliyorsunuz. Savaş deneyimine hiç puan eklenmiyor çünkü Elit tankta kazandığınız savaş deneyimini Serbest Deneyim olarak kullanmak için altın harcayarak çevirmeniz gerekecek.

World of Tanks T-28

Kaynaklar
worldoftanks.eu
worldoftanks.eu/encyclopedia/vehicles/ussr/kv1
en.wikipedia.org/wiki/World_of_Tanks
facebook.com/WorldOfTanks
forum.worldoftanks.eu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.