3 Nisan 2016

Strateji Severler için Act of Aggression Kurulumu

Strateji Severler için Act of Aggression Kurulumu

Efsanevi gerçek zamanlı strateji(Real Time Strategy) oyunu Command & Conquer Generals serisine benzeyen ve 2015 yılında çıkan Act of Aggression oyunun Zamunda üzerinden indirdikten sonra kurulumunu göstereceğim. İlk olarak Act of Aggression dosyasını Vuze yolu ile bilgisayarınıza indirin. Zamunda üzerinde Act of Aggression olarak arattığınızda aşağıdaki dosya çıkacaktır.

Dosya Adı: Act of Aggression [CODEX]
Boyut: 9.28 GB
Tarih: 2015-09-02

Dosyayı indirdikten sonra bildiğiniz gibi ISO kalıplarını bilgisayarda DAEMON Tools Lite programı ile açıyoruz. ISO dosyasını çalıştırdığımız zaman otomatik yükleme gelecektir. Devam diyoruz ve aşağıdaki gibi ekran gelecektir.

Strateji Severler için Act of Aggression Kurulumu

Dosyanın kurulacağı yeri otomatik seçecektir. Siz bunu değiştirebilirsiniz. Yukarıdaki gibi ayarlar tamamsa Install diyerek kuruluma başlayın. Aşağıdaki bar dolmaya başlayacaktır. Yükleme bitince Successfully Installed yazısı gelecektir. Finish diyerek kurulumu bitiriyoruz. Act of Aggression ikonu masa üstüne gelecektir. Lisanslama işlemi sonrası oyunu oynayabilirsiniz.

Lisanslama İşlemi
ISO kalıbının içinde CODEX adındaki klasörde 3 adet Steam adında dosya olacaktır, bu dosyaların hepsini kopyalayın ve oyunun bulunduğu dizin içine yapıştırın. Daha sonra Bilgisayarım kısmından ilgili ISO kalıbını çıkar diyebilirsiniz.

Oyunun bulunduğu dizini bulmak için masa üstündeki Act of Aggression ikonuna sağ tıklayın ve Özellikler diyin sonra Dosya Konumunu Aç diyerek oyun dizinine ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.