28 Eylül 2022

İthal Sigara Markaları İncelemeleri: Captain Black Switch Ice Mint Flavor ve Senator Nano Pipe Tobacco Aroma

Captain Black Switch Ice Mint Flavor ve Senator Nano Pipe Tobacco Aroma

İthal tütün mamullerinde bu ay sizler için Senator markasının Pipo tütün aromalı sigarası olan Senator Nano Pipe Tobacco sigarasını ve Captain Black serisinin mentollü Slim sigarası Captain Black Switch Ice Mint Flavor ürünlerinden bahsedeceğim. Senator marka sigaralardan daha önce bahsetmiştim. Üretim yeri ve barkod bilgisi hakkında detaylı bilgiler eski makalemde verdiğim için bu yazımda bunlara pek değinmeyeceğim. Senator Double Apple ve Senator Wine Grape sigaraları elma, şarap aromalı sigara çeşitleri olup açıkçası Pipo tütünü olanını daha çok beğendiğimi söyleyebilirim. Aynı zamanda paket tasarımı ve renk seçiminde oldukça seçkin durmaktadır. Fiyatları genel olarak Tekel bandrollü olarak satılan sigaralar ile eş değer olsa da bildiğiniz gibi mentollü veya aromalı sigaraların satışı ülkemizde yasak olduğundan dolayı belirteceğim fiyatların makul olduğunu görebilirsiniz. Captain Black markasının Switch isimli mentollü Slim sigarası ise ortalama bir sigara olup mentollü sigara müdavimlerine ancak önerebilirim onun dışında mentollü sigara olarak Philip Morris Blue Caps bence daha başarılıdır. Keskinlik bakımından olsun, tütün kalitesi olsun Philip Morris markası her zaman öndedir diyebilirim. Captain Black markası Danimarka merkezli Scandinavian Tobacco Group firması tarafından üretilmektedir ve benim aldığım ülke menşei ise İran olup üzerinde Farsça ibareler vardır. Oldukça hafif bir sigara olup iki tütün mamulü hakkında detaylı bilgileri aşağıda sizlerle paylaşıyor olacağım.

İlk olarak Captain Black Switch Ice Mint Flavor sigarasından bahsetmek istiyorum. Sigara Slim bir pakette olup filtre kısmında mentol topu vardır ve içim öncesi patlatıp naneli ve ferah bir içim sağlayabilirsiniz. Çok keskin mentolü olmasa da kabul edilebilir bir keskinlik düzeyindedir diyebiliriz. Paket tasarımı açık mavi ve beyaz tonlarda olup üzerinde pusula logosu bulunan güzel bir tasarım yapmışlardır. Aynı şekilde sigaranın filtre kısmında da Captain Black marka sigaralardan aşina olduğumuz markanın gümüş renkli ibaresi mevcuttur. Mentol topu simgesi Flavor Switch olarak kapak üzerinde belirtilmiştir. Hafif içimli mentollü ortalamanın biraz üstü iyi bir Slim sigaradır diyebiliriz. Fiyatına bakılırsa alınabilir diyebilirim. Danimarka merkezli Scandinavian Tobacco Group tarafından lisanslı olup İran’da satılan paketini benim deneme şansım olmuştur. Duty Free’de belki başka ülke versiyonunu bulabilirsiniz.

Captain Black Switch Ice Mint Flavor Sigara

Sigara: Captain Black Switch Ice Mint Flavor
Filtre: Slim Mentollü Filtre.
Tütün İçeriği: Katran (Tar): 4 MG ve Nikotin 0,3 MG ve Karbonmonoksit 3 MG.
Üretim: Scandinavian Tobacco Group (Danimarka)
Paket: Slim Sigara Paketi.
Paket İçeriği: 20 Adet Slim Sigara Vardır.
Fiyat: 25 TL
Barkod: 071737994122 (Amerika & Kanada UPC A)

İkinci sigaramız ise Pipo tütün aromalı Senator Nano Pipe Tobacco Aroma olup metalik kırmızı renkte göz alıcı seçkin Slim pakette satılan bir sigaradır. İçimi hafif orta olup pipo tütünü ve aroması sevenlere kesinlikle önerebileceğim bir tütün mamulüdür. İçim hissiyatı yumuşak olup pipo tadı ve kokusu buram buram gelmektedir. İçerisinde 0,5 oranında nikotin bulunmaktadır. Sigaranın paketini açınca pipo tütün aroması direkt burnunuza gelmektedir. Senator sigaraların filtre yapısında oldukça kaliteli olup siyah Slim filtre üzerinde Senator markasının ibaresi vardır ve iki şerit delikli yapı mevcuttur. Elmalı ve şaraplı versiyonlarından ziyade pipo tütün aromalı versiyonunu daha çok beğendiğimi söyleyebilirim. Bu özellikteki bir sigaranın fiyatı bence makul olup kesinlikle denemenizi tavsiye edeceğim. Slim tarzda aromalı sigara markalarından bence en çok tercih edilen tütün mamulü Senator olup başka versiyonlarını da deneme fırsatım olursa sizlerle paylaşacağım.

Senator Nano Pipe Tobacco Aroma Sigara

Senator Nano Pipe Tobacco Aroma Sigara

Sigara: Senator Nano Pipe Tobacco Aroma (Slim Nano)
Filtre: Siyah ve İki Şerit Delikli Slim Filtre.
Tütün İçeriği: Katran (Tar): 5 MG ve Nikotin 0,5 MG
Üretim: Türkiye ve Marka Sahipliği Büyük Britanya
Paket: Slim Kısa Kırmızı Metalik Paket
İçerik: 20 Adet Slim Sigara Vardır.
Fiyat: Tanesi 30 TL
Barkod: 8698562897015 (Türkiye EAN 13)

Burak Avcıoğlu

5 yorum:

  1. merhaba senator'u istanbul'da nereden temin ettiniz? Nereye sorsam bulamadım ben :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pendik, Kartal ve Gebze ilçelerinde bulabilirsiniz.

      Sil
  2. Senator'u 50tl nin altında satan bulamadım, siz nerden aldınız

    YanıtlaSil
  3. Bulursaniz camel turkish royal ve camel turkish gold incelemesi yapar mısınız

    YanıtlaSil

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.