18 Haziran 2022

Yaz ve Kış Erkek Giyim Alışverişi: George Hogg Sneaker, Pierre Cardin Deri Cüzdan ve Bere Boyunluk Seti

Yaz ve Kış Erkek Giyim Alışverişi

Giyim, ayakkabı ve aksesuar ile ilgili bu yazımda hem yazın hem de kışın için satın aldığım birkaç ürünü toplu şekilde sizlerle paylaşacağım. Tek tek farklı yazılar yazmak yerine yaptığım alışverişi bir makalede toplamak istedim. İlk olarak yaz ayları için çokça tercih edilen ayakkabı modeli olan Sneaker'dan ve satın aldığım George Hogg marka Sneaker modelinden bahsedeceğim. Sonrasında gerçek deri cüzdan olarak Pierre Cardin marka bir cüzdan aldım. Bildiğiniz gibi gerçek deri cüzdanlar son zamanlarda aşırı pahalı olup suni derilerin bile fiyatları artmış durumdadır. Son olarak da kışa hazırlık olması niyetiyle satın aldığım bere ve boyunluk setini yazıma ekleyeceğim. Kış sezonu gelmeden uygun fiyatlardan şimdiden satın alabilirsiniz. Döviz kurlarının yükselmesi ile birlikte giyim ve benzeri ürünlere zam geleceği için şimdiden alışverişinizi yapmanızı öneririm. Sezonda yapılan alışverişler genelde pahalı olup öncesinden almanız avantajınıza olacaktır. İlerleyen makalelerde yaz sezonu için satın aldığım bisiklet yaka ve markalı tişörtlerden de bahsedeceğim. Daha önceki yazılarımda bazılarını sizlerle paylaşmıştım. Son zamanlarda Tommy Hilfiger, Hugo Boss ve Calvin Klein gibi markaların birinci kalite siyah renk tişörtleri çıkmıştır ve bunları almanızı tavsiye edebilirim gerçekten orijinali ile aynı malzeme kalitesindedir diyebilirim. Fakat polo yaka tişörtleri alırken orijinal almanızı daha çok tavsiye edeceğim.

İlk olarak George Hogg Sneaker ürününden bahsederek yazıma başlamak istiyorum. Sneaker kelimesi İngilizce'de spor ayakkabısı demektir. Fakat ülkemizde satılan Sneaker modelleri tam bir spor ayakkabısı değil de yazın giyebileceğiniz Casual tipte ayakkabı modelidir diyebilirim. Eğer direkt spor ayakkabısı alacaksanız Nike, Salomon, Skechers, Under Armour gibi markaların modellerini incelemenizi öneririm. Benim satın aldığım model biraz daha Casual model olup kotun altına günlük kullanım için giyilebilecek uygunlukta bir modeldir.

George Hogg Sneaker

George Hogg Sneaker

Sneaker (Ayakkabı): George Hogg Kahverengi Erkek Deri Sneaker
Tedarik: Divarese Online Mağazası
Fiyat: 1699 TL (26 Nisan 2022)
Numara Seçenekleri: 40-45 Arasıdır.
Renk: Ceviz
Açıklama: Ürün tamamen deri olup bağıcıklı ve oldukça kaliteli malzemeden yapılmıştır. Taban kısmı sert ve dayanıklı olup EVA tabandır. Yuvarlak burun ve Casual giyime oldukça uygun bir modeldir. Renk seçenekleri olarak ceviz, koyu kahve ve siyah renkleri mevcuttur. George Hogg markasının ürettiği deri Sneaker modeli kaliteli olup sadece topuk kısmında 1-2 MM civarında bir deforme oluştu. İnceleme ve iade için Divarese AY MARKA Mağazacılık irtibat numarasını (444 3 662) aradım ve ürünü gönderdim fakat deformeyi kabul etmediler bu yüzden ufakta olsa bu gibi hataları ayakkabıcıda kendiniz artık yaptıracaksınız.

Hugo Boss Sneaker

Sneaker ayakkabı modeli olarak Hugo Boss markasının Hugo Boss Sneaker Erkek 50470152 modelini inceleyebilirsiniz. Siyah ve Lacivert renk seçenekleri mevcuttur. Başka marka model olarak Versace Jeans Couture Sneaker Siyah 71YA3SC1 ve Armani Exchange Spor Erkek Ayakkabı XUX055 XV269 00960 ürünlerini de incelemenizi tavsiye edebilirim. Sneaker modelleri olarak Hugo Boss markası benim daha çok hoşuma gitti diyebilirim. Model kodunu aratıp eğer ayakkabı indirimde ise kaçırmamanızı tavsiye ederim.

İkinci ürün olarak Pierre Cardin Deri Cüzdan ve daha öncesinde yurt dışından satın aldığım yarı deri karışımı ve suni deri cüzdan modellerinden bahsedeceğim. Gerçek deri cüzdanların fiyatları aşırı artmış olup Guess, Calvin Klein gibi markaların fiyatları bin tl civarlarındadır. Yılın başlarında yarı fiyatına Calvin Klein deri cüzdan almıştım eski yazılarımdan okuyabilirsiniz aynı markanın benzer modellerinin fiyatı şimdilerde iki katına çıkmıştır diyebilirim. Ben de fiyat ve performans bakımından Pierre Cardin marka deri cüzdanları inceledim. Benim satın aldığım modelin kart gözü biraz daha fazla olup hem yaz hem de kışın kullanabileceğiniz bir modeldir. Aşağıya sadece tek gözlü ve kartlık olarak kullanabileceğiniz hem Pierre Cardin hem de AliExpress'den satın alabileceğiniz markaları sizlerle paylaşacağım.

Pierre Cardin Erkek Deri Cüzdan

Pierre Cardin Erkek Deri Cüzdan

Pierre Cardin Erkek Deri Cüzdan

Cüzdan: Pierre Cardin Erkek Deri Cüzdan 2361S
Özellik: Gerçek Deri ve Siyah Renklidir.
Model: Pierre Cardin Cüzdan 2361S
Fiyat: 307 TL (Haziran 2022)

Cüzdan: Pierre Cardin Erkek Deri Cüzdan 2368S Model
Açıklama: Tek para koyma gözü vardır, siyah renklidir ve daha incedir, yaz için kullanıma daha uygundur.

Cüzdan: Pierre Cardin Erkek Siyah Cüzdan Kartlık 0-75S Model
Açıklama: Cüzdan tipinde içerisinde birden fazla kart ve kâğıt para bulundurmanıza yarayacak bir üründür, siyah renklidir ve daha incedir, yaz için kullanıma daha uygundur.

Aşağıya AliExpress'de satılan ve bazılarını da kullandığım gerçek ve suni deri cüzdan markalarını ekleyeceğim. Eskiden döviz kuru düşük ve kargo ücretsiz olduğu için bu ürünleri 40-80 TL arası fiyatlara alabiliyordum fakat şimdilerde kargo ve vergi ücreti de dahil 200-400 TL civarlarında bir fiyat çıktığı için yurt içinde bilinen markalara yöneldim. Merak edenler markanın ismini AliExpress üzerinde Genuine Leather Wallet Men olarak aratırsa tüm modelleri inceleyebilir. Bazı markaların modelleri gerçekten kaliteli olup bazıları da fiyatına göre performanslı cüzdanlardır diyebiliriz. Özellikle farklı kartlık modelleri incelemek isteyenler buraya başvurabilirler.

Deri Cüzdan

Deri Cüzdan

Deri Cüzdan

Deri Cüzdan

Deri Cüzdan

Deri Cüzdan

Deri Cüzdan

Deri Cüzdan

Deri Cüzdan

Deri Cüzdan

* Laorentou Marka Erkek Deri Cüzdan.
Modeller: 328J004L, 321J002L

* Bison Denim Marka Erkek Deri Cüzdan.

* TEEHON Marka Erkek Cüzdan. Özellikle Carbon Fiber model cüzdanını inceleyebilirsiniz.

* Baellerry Marka Erkek Cüzdan. Özellikle fermuarlı ve çok gözlü modellerini inceleyebilirsiniz. Fiyatı uygun olup suni deriden yapılmıştır ve fiyat performans ürünüdür.

* Kartlık ürünleri için Card Holder olarak aratmanız yeterli olacaktır. Metal veya deri karlık modellerini inceleyebilirsiniz. New Bring, Bycobecy markalar çıkabilir ve RFID Card Holder olarak arattığınızda birçok modeli inceleyebilirsiniz.

* Vintage Deri Genuine Card Holder yani kartlık ürünü ise para sıkıştırma kıskacı olan güzel bir karlık modelidir. Kâğıt paralarınızı ve kartlarınızı taşımanıza yardımcı olur ve aşırı ince bir cüzdan modelidir.

* TCGAD Leather Vintage Style Wallet cüzdan modeli ise içerisinde birçok göz ve bozuk para koyma haznesi olan bir cüzdandır. Genelde kışın montun cebinde taşıyabileceğiniz ve birçok kart, kâğıt para, anahtar, bozuk para gibi eşyalarınızı koyabileceğiniz suni deri bir cüzdan ürünüdür. Bu arada suni deri demişken birinci kalite olarak satılan Louis Vuitton ve Gucci cüzdanlar gerçek deriden değil sert suni deriden yapılmaktadır. Sahte markalı cüzdanlara pek yönelmenizi tavsiye etmiyorum. Hepsinin resimlerini yukarıda ekledim detaylı ayrıca inceleyebilirsiniz.

Bere ve Boyunluk

Üçüncü ve son olarak AliExpress'den satın aldığım Bere ve Boyunluk setini paylaşacağım. Bildiğiniz gibi bu kış çok sert geçti ve aşırı kar yağışı olan havalarda bu tipte bir ürün almanızı tavsiye ederim. Men Beanies olarak aratabileceğiniz ürünün markası AIWOHAIGE olup bere kısmının içi yünlüdür ve fiyat performans ürünüdür diyebilirim. Hem bere hem de boyunluğu kargo ve vergi dahil 150 TL'ye bu yıl içerisinde satın almıştım. Benzer ürünleri veya sadece bere arıyorsanız aynı şekilde ilgili anahtar kelime ile aratarak modelleri inceleyebilirsiniz.

* The North Face Beanie Bere T0AHHZZNL
* The North Face Reversible Bere T0AKNDC5A
* Columbia Bere CM9510 M Trail Summit Beanie Graphite

Orijinal bere markaları olarak The North Face ve Columbia markalarını ayrıca inceleyebilirsiniz. Yukarı birkaç örnek model ekledim. Birinci kalite bere markaları olan Gucci, Moncler ve Louis Vuitton gibi ürünleri yine önermem. Kesinlikle bere seçimini kaliteli bir markadan yana yapınız ve birçok kış sezonunda rahatlıkla giymenizi öneririm.

Burak AVCI - Update: 27.07.2022

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.