21 Mayıs 2022

Kent Nanotek 2.0 ve Wisdom Super Slims Silver İthal Sigara Markaları İncelemeleri

Kent Nanotek 2.0 ve Wisdom Super Slims Silver İthal Sigara

İthal sigara incelemeleri arasında bugün sizlere Kent markasının Slim sigarası olan Kent Nanotek 2.0 Silver ve İran menşeli Wisdom Super Slims Silver sigaralarından bahsedeceğim. Normalde Slim sigaraları pek tercih etmem fakat Slim sigara kategorisinde bence en başarılı markalardan birinin Kent olduğunu düşünüyorum. Özellikle bayanlar tarafından çokça tercih edilen Slim boyuttaki sigaraların hem taşıması kolay oluyor hem de çok fazla tütün mamülü tüketmek istemeyenler için ideal bir tercihtir. İlk olarak yazıma Kent Nanotek 2.0 sigara tanıtımı ile başlayacağım. Kutu tasarımından başlayacak olursak; kısa Slim siyah kutuda satılan sigaranın kutu tasarımı oldukça şık ve Elegance durmaktadır. Paket üzerinde Siyah renk ve çizgi tasarımları hâkim olup Silver ve Kent Nanotek 2.0 ibareleri mevcuttur. Paket üzerinde "Precision Engineered to Deliver Kent Signature Taste in a Nano Format" yazısı vardır. Nano yani Slim formatta Kent lezzetini ve imzasını kalite bir şekilde sunmak için hassas mühendislik ifadesi kullanılmıştır. Sigaranın üreticisi British American Tobacco (BAT Group) olup Duty Free'de satılan bir sigaradır. İçerisinde 20 adet kaliteli sigara bulunmaktadır ifadesi de yer almaktadır paket üzerinde. Ayrıca bu sigara Kent Nanotek Black olarak da bilinmektedir.

Kent Nanotek 2.0 Black sigara paketini açtığınızda içerisinde siyah ve kent logolu şık bir jelatin sizi karşılar. Kent sigaralarında genelde filtre kısmında delikler vardır fakat bu sigarada bu özellik yoktur. Filtre üzerinde Nanotek 2.0 ve Kent ibareleri mevcuttur. Filtre üzerinde ayrıca çizgili güzel bir tasarım da mevcuttur. Kent Nanotek 2.0 orta içim hissiyatlı bir sigara olup Slim olduğu halde doyurucu bir sigaradır. Açıkçası Slim sigaraları pek sevmem fakat Kent Nanotek 2.0 sigarasını ben şahsen tüketirim ve tercih ederim. Çünkü bir tanesi neredeyse ara ara tütün mamülü tüketenler için normal sigara seviyesindedir diyebilirim. Örneğin Tekel sigarası olan Camel Slender Gray Line genelde tercih ediyorum ve neredeyse ikisinin de doyuruculuk hissiyatı hemen hemen benzerdir diyebilirim. Slim sigara olduğu için orta hafif değil tam orta içim bir hissiyat size sunmaktadır. Açıkçası ben beğendiğim ve Duty Free'den tekrar alma imkânım olursa bir karton alacağım. Bu sigara daha önceki anlattığım İran menşeli bir sigara olmayıp sadece Duty Free'de bulunmaktadır.

Kent Nanotek 2.0 Black

Kent Nanotek 2.0 Black

Sigara: Kent Nanotek 2.0 Black (Duty Free)
Filtre: Beyaz ve Deliksiz Slim Filtre
Üretim: British American Tobacco Group (BAT Group)
Paket: Slim Kısa Paket
İçerik: 20 Adet Slim Sigara Vardır.
Fiyat: Tanesi 15-20 TL
Barkod: 59447290

Kent Nanotek 2.0 Sigara

Kent Nanotek 2.0 Sigara

İkinci paylaşacağım sigara markası ise İran menşeli Wisdom Super Slims Silver sigarası olup tasarım ve marka adı olarak Winston ile tıpatıp aynıdır diyebilirim. Hatta İran'da üretilen çakmasıdır desek daha doğru olur. Bu sigara hakkında çok bir paylaşımda bulunmak istemiyorum çünkü Winston çakması olup içim hissiyatı orta hafif ve klasik uzun Slim bir sigaradır. Winston uzun Slim sigaralar ile aynı olup fiyattan ötürü ucuz olsa bile tercih etmemenizi tavsiye ederim. Açıkçası ben pek beğenmedim ve tamamen benzetme bir sigara olmuştur diyebilirim. Fazla görselde çekmedim bu sigara ile ilgili çünkü sevmediğimden dolayı bir daha asla almayı düşünmüyorum. İran menşeli bu sigara Farasazan Tootoon Apadana (FTA) firması tarafından üretilmektedir. Her ne kadar orta hafif veya kimine göre ideal bir içim hissiyatı sunsa da ben kesinlikle tercih etmiyorum. Uzun Slim kategorisinde bir sigara olup ülkemizde de satışı pek bulunmamaktadır.

Sigara: Wisdom Super Slims Silver (İran)
Filtre: Beyaz ve Deliksiz Slim Filtre
Üretim: Farasazan Tootoon Apadana (FTA)
Paket: Slim Uzun Paket
İçerik: 20 Adet Slim Sigara Vardır.
Fiyat: Tanesi 15-20 TL
Barkod: 6268666401676

Sonuç olarak biri iyi biri kötü iki adet ithal sigara deneyimini bu hafta sizlerle paylaştım. Slim sigara severlere yukarıda bahsettiğim gibi Kent Nanotek 2.0 Black marka sigarasını bulursanız kesinlikle almanızı tavsiye ederim. Hem içim hissiyatı olsun hem kalitesi olsun oldukça Premium bir sigaradır.

Burak AVCI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.