17 Mart 2022

Papara Hayalet Kart Nedir ve Nasıl Kullanılır? Diğer Papara Kart Özellikleri

Papara Hayalet Kart

Papara, dijital ödemeler teknolojisi konusunda her geçen gün kendini daha da geliştiriyor ve yeni özellikleri ile karşımıza çıkıyor. Bugün sizlere Papara kartın Hayalet Kart özelliğinden bahsedeceğim ve güncel Cashback gibi diğer yenilikleri üzerinde de duracağım. Bildiğiniz gibi fiziksel olarak gerçek alışverişlerde Papara Black Card kullanıyorum ve anlaşmalı yerler ile Pos cihazından temassız bir şekilde alışveriş yaptığımda direkt Cashback özelliğinden yararlanıyorum. Kazanç hesabıma anında düşüyor. Bazı zamanlar internet üzerinden alışveriş yaparken güvenmediğiniz fakat alışveriş yapma mecburiyeti olduğunuz platformlar olabilir. Bu tip platformlara gerçek kart bilginizi vermek istemeyebilirsiniz. İşte bu tip durumlar için Papara'nın hayalet kart özelliği devreye giriyor ve bu yenilik oldukça işinizi görecektir. Hayalet kart oluşturmak için Papara mobil uygulamasına giriş yapın ve Papara Card sekmesine tıklayınız. Burada aktif kartlarınızı görebilirsiniz, yeni kart diyerek devam ediniz ve seçeneklerden Hayalet Sanal Kart Oluştur kısmını seçiniz. Hayalet kartın temel özellikleri tüm dünyadaki alışveriş platformlarında geçerli olup tek kullanımlık bir karttır. Cashback özelliği de vardır ve ilk harcamadan sonra kart otomatik olarak kapanır.

Hayalet kart için önemli bir husus vardır; bu kartı asla Netflix, Spotify, Google Play Android Market ve Apple Store gibi yerlerde kullanmayınız çünkü bu tip yerlerde kart doğrulaması isteyeceği için hesabınızdan önce 1-2 TL veya Dolar çekilme işlemi yapılır. Siz asıl harcamanızı yapmadan kart bu tek işlemi gerçekleştirdiği için otomatik kapanır ve kart onaylama işlemi için sizden alınan o bir iki TL de geri gelmez. Bu yüzden kart onaylama safhası olan yerlerde bu kartı asla kullanmayınız. Bu tip yerlerde standart Papara Sanal Kart oluşturarak işlem yapabilirsiniz. Hayalet kart kullanım sürecinde yapılan en büyük hata budur onun dışında klasik E-Ticaret sitelerinde kart onaylama işlemi olmadığı için buralarda güvenle kullanabilirsiniz.

Papara Hayalet Kart

Papara Hayalet Kart

Papara'nın güncel Cashback anlaşmalarından biraz bahsedecek olursak; bildiğiniz gibi %50 Eczane uygulaması kalkmış olup artık geçmemektedir. Onun yerine YouTube, Spotify, Netflix gibi uygulamalarda %50 Cashback uygulaması halen devam etmektedir. Taksi uygulamasına yeni %30 Cashback özelliği gelmiştir. Aynı şekilde Türkiye'de Uber uygulamasının aktif olmasıyla birlikte Uber harcamalarınız için %20 Cashback özelliği eklenmiştir. Gratis'de %10 harcamalarda Cashback özelliği devam etmektedir. Özellikle kozmetik ve kişisel bakım harcamalarınızı %10 indirimle Gratis'de rahatlıkla yapabilirsiniz.

Özetle Papara kart başta Netflix olmak üzere çoğu yerde işime yaramaktadır. Hem internet alışverişi olsun hem de fiziksel harcamalar zamanı olsun Papara Black Card aktif kullandığım bir karttır. Size de tavsiye ederim. Harcama yapacağınız tutar kadar içerisinde bakiye bulundurun ve fazla bakiyeyi banka hesabınıza ücretsiz şekilde gönderebilirsiniz.

Burak AVCI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.