27 Ocak 2022

Starbucks Yeşil Siyah Renk Tek Kişilik Termos İncelemesi

Starbucks Yeşil Siyah Renk Tek Kişilik Termos

Kış aylarının gelmesiyle birlikte özellikle dışarıda sıcak içeceklerimizi taze tüketmemizi sağlayan ve sıcaklığını muhafaza etmek için termos ürünlerine yöneliriz. Genelde piknik yapmak olsun veya kampa gitme aktivitesi olsun yanımızda birden fazla kişi için 1.5 Litre veya daha fazla hacimde bir termos bulundururuz. Ben bu makalemde tek kişilik ve kendim için aldığım bir termos markasını sizlerle paylaşacağım. Eğer büyük boy bir termos markası arıyorsanız Stanley markasının vakumlu termos modellerini inceleyebilirsiniz. Popüler kahve zinciri olan Starbucks'ın kahve dışında yan ürünlerinin de çok popüler olduğunu biliyoruz. Özellikle kahve mağazalarında bulunan standlarda termos, bardak, çekirdek kahve gibi birçok yan ürün satıyorlar. Ben de tek kişilik bir termos arayışında idim ve tek kişilik, kapak kısmından da sıvı tüketilebilecek bir termos arıyordum. Starbucks markasının yeşil ve siyah renkteki termosunu almaya karar verdim.

Starbucks'ın Yeşil Siyah renkte olan ve üzerinde dikey şeklinde Starbucks yazısı ibaresi olan tek kişilik bu çelik termosun hacmi 473 ML olup günlük kullanım için oldukça idealdir. Kaliteli çelik malzemeden yapılmıştır ve kapak kısmını çevirerek açabilirsiniz. Ayrıca üst tarafındaki kapağı kaldırarak ister bardağa koyarak ister kapak kısmından direkt içerek de tüketebilirsiniz. Aynı modelin siyah mat, altın sarısı, gümüş gri ve pembe renkleri de mevcuttur. Ortalama sekiz saat sıcak tutma özelliği vardır. Hem kamp hem de günlük kullanım için oldukça ideal olan bu ürünü ister internet üzerinden ister Starbucks mağazalarından satın alabilirsiniz. Starbucks markasının başka termos modelleri de olup üst tarafı içmek için tasarlanmış kapak olarak açılmayan sadece kapak kısmı çevirerek açılan standart termos modelleri de vardır fakat tek kişilik kullanım için ben bunları tercih etmiyorum.

Ürün: Starbucks Yeşil Siyah Renk Tek Kişilik Termos
Hacim: 473 ML
Sıcaklık: Ortalama 8 Saat Sıcak Kalır.
Fiyat ve Tedarik: 23 Ocak 2022 Tarihinde 376 TL'ye İnternet Üzerinden Alınmıştır.

Starbucks Yeşil Siyah Renk Tek Kişilik Termos

Starbucks Yeşil Siyah Renk Tek Kişilik Termos

Starbucks markası dışında tek kişilik termos markaları olarak Stanley, Freecamp, Quechua (Decathlon), Igloo, Cooker gibi markaların modellerine bakabilirsiniz. Aralarında uygun fiyatlı olanlar vardır ve bütçenize göre seçim yapabilirsiniz. Başka bir kahve markası olan Gloria Jean's Coffee'nin kesinlikle tek kişilik termos modellerini incelemenizi öneririm. Aynı Starbucks termoslarda olduğu gibi üzerinde içme kısmı olan bir kapak bulunup oldukça şık tasarlanmıştır. İnternet üzerinde bulamayabilirsiniz bu yüzden bir Gloria Jean's kafesine gitmenizi ve incelemenizi tavsiye edebilirim belki Starbucks yerine Gloria Jean's marka termos almayı da düşünebilirsiniz. Starbucks aynı zamanda çok popüler bir kahve markası olduğu için ürünleri de Apple gibi popülerdir. Diğer kahve markaları olan Tchibo, Caribou gibi markalarında mağazalarında termos ürünler olup buralara da göz atabilirsiniz.

Starbucks termos denilince içerisinde sadece filtre kahve taşınmalıdır anlamına gelmemelidir. Marka aslında klasik paslanmaz çelik termos ürettirmiş ve amblemini bastırmıştır. Sıcak içecek olarak ister kahve, ister çay, ister bitki çayı karışımı, ister soğuk içecek veya meyve suyu termosunuz içerisinde taşıyabilir ve gün içerisinde tüketebilirsiniz. Örnek birkaç çay karşımı aşağıda sizlerle paylaşacağım ve yeni karışımlar denedikçe makaleyi güncel tutmaya çalışacağım.

Starbucks Yeşil Siyah Renk Tek Kişilik Termos

* 2 Adet Lipton Demlik Çayı, 1 Adet Ada çayı, 4-5 Adet Karanfil, 3-4 Adet Şeker karışımını deneyebilirsiniz. Ortalama sekiz saat sıcak tutmaktadır.

* French Press ölçü kaşığı ile dört silme kaşık çekilmiş filtre kahve ve sıcak su bu termos hacmi için yeterli olacaktır. Dilediğiniz filtre kahve çeşitleri olan Ethiopia, House Blend, Guatemala veya Sumatra koyabilirsiniz. Dileyen bir miktar süt ilave edebilir.

Günlük tüketim olarak oldukça iyi tasarlanmış Starbucks termos ürünlerini sizlere önerebilirim. Tüm termosu sıcak su ile doldurursanız ortalama dört adet 7 Oz karton bardak içecek tüketebilirsiniz. Günlük tüketim için de ideal bir ölçüdür.

Burak AVCI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.