16 Mart 2021

Pendik Cebeci Residence Binaları ve Cebeci Migros, Koçtaş Yol Tarifi

Pendik Cebeci Residence Binaları ve Cebeci Migros, Koçtaş Yol Tarifi

İstanbul Pendik ilçesinin merkezinde bulunan ve yeni nesil Residence konseptlerinden biri olan Pendik Cebeci Residence'ın içerisinde açılan Migros ve Koçtaş marketlerine nasıl gidileceğini ve yol tarifini anlatacağım. Pendik'te gerçekleşen kentsel dönüşüm çalışmaları ile birlikte Pendik Cebeci Residence toplamda iki bloktan oluşan ve lüks emlak kategorisine giren bir projedir. Residence içerisindeki daire tiplerinden ve fiyatlarından bahsetmeyeceğim. İlgilenen internet üzerinden Cebeci grubuna ulaşarak öğrenebilir. Sadece söyleyebileceğim Pendik'in merkezine yakın ve Doğu Mahallesi içerisinde bulunan Aydınlı Yolu caddesi üzerinde konumlandırılmış güzel bir projedir.

Cebeci Migros ve Koçtaş olarak bilinen marketlere gelebilmek için eğer benim gibi Pendik merkezden yani Batı mahallesi tarafından araçla geliyorsanız Aydınlı Yolu caddesi üzerinden gelerek göbek tarafında bulunan Opet istasyonundan düz devam etmeniz gerekmektedir. Aynı bölgede bir tane daha 2M Migros vardır fakat burası aşırı kalabalık olduğundan akşamüstü vakitlerinde alışveriş çok zor yapılıyor ve pandemi dönemi cidden kalabalık olabiliyor. Opet'in bulunduğu göbekten dönmeden düz devam ettiğinizde Kartal Market'i göreceksiniz burayı da geçerek devam ediniz. Domino's Pizza Pendik şubesini de geçtikten 500-600 metre sonra Madalyon Sokak'dan giriş yaparak otoparka girebilirsiniz. Aynı şekilde buraya 16D IETT otobüsü ile de gelebilirsiniz.

Pendik Cebeci Residence Binaları ve Cebeci Migros, Koçtaş Yol Tarifi

Cebeci Residence'ın iki adet otopark girişi vardır. Ben Park Sokak tarafından girilen kısmı kullanıyorum. Otopark hem AVM hem de Residence'daki daireleri aittir. Merkezden geliyorsanız Park Sokak tarafına girmek için Opet yönünden ilk geldiğiniz gibi devam ederek ara ara geldiğim Hamam ve Fitness Mavi Club hizasından sağa dönerek Uğur Sokağa giriniz. Eğer Mavi Club'a geldiyseniz buradaki sitelerin bulunduğu kısma aracınızı rahatlıkla park edebilirsiniz, bölgede araç park edecek yerler vardır. Aynı şekilde burada da Nirvana Plus sitesi vardır ve Residence projelerine bakmak isteyenler burayı da inceleyebilir. Uğur Sokağa girdikten sonra sol yapıp Setür Sokağa giriniz sonrasında tekrar sol yapıp Pendik merkez tarafına doğru geri dönüş sağlayabilirsiniz. Cebeci Residence'a yaklaştığınızda Park Sokağa sağ yaparak girebilirsiniz. Sokağın olduğu giriş kısımda Aydınlı Caddesi IETT Otobüs Durağı vardır.

Pendik Cebeci Residence Binaları ve Cebeci Migros, Koçtaş Yol Tarifi

Pendik Cebeci Residence Otoparkındaki asansörleri kullanarak -3 AVM Otopark, -2 Migros ve Koçtaş, -1 ise Diğer Dükkanlar olarak numaralandırılmıştır, asansör ile ihtiyacınız olan kısma gidebilirsiniz. Şu an diğer dükkanlar ve açılacak kafeler faaliyette değildir. Cebeci binalarına giriş ise dışardan yapılabilmektedir ve güvenlik kısmından geçtikten sonra ulaşabilirsiniz. Migros ve diğer balkon kat olarak bilinen -1 numaralı kat kısımları Residence'dan ayrıdır. Cebeci Residence içerisinde bulunan Migros market 2M Migros olup geniş ve kalabalık değildir. Özellikle hafta içi gündüz 11:00 gibi gelirseniz içerisi bomboştur diyebilirim. Hemen yanında ise Koçtaş (Mini veya Koçtaş Fix) vardır. Pendik merkezde oturan biri olarak en yakın ve kaliteli 2M Migros ve Mini Koçtaş marketlerinin konumlarını sizle paylaşamaya çalıştım, umarım faydalı olmuştur.

Burak AVCI - Update: 19.04.2021

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.