2 Kasım 2020

Bentley Infinite Rush, Burberry Classic ve Versace Eros Erkek Parfüm Markaları ve Erkek Parfüm Önerileri

Bentley Infinite Rush, Burberry Classic ve Versace Eros Erkek Parfüm Markaları ve Erkek Parfüm Önerileri

Erkek parfüm önerileri, EDT, EDP, EDC koku yoğunluk kavramları ve kullandığım bazı markaları daha önceki yazılarımda sizlerle paylaşmıştım. Bundan sonraki parfüm incelemeleri yazılarımı Perfume adlı kategoride paylaşacağım, tüm hepsini buradan takip edebilirsiniz.

2019 ve 2020 itibarıyla kullandığım iki parfüm markası olan Bentley Infinite Rush ve Burberry Classic markalarından sonra son kullandığım ve bu hafta biten Versace Eros erkek parfümlerinden sizlere bahsedeceğim. İncelemeye ilk olarak Bentley Infinite Rush modeli ile başlamak istiyorum.

Bentley Infinite Rush: İngiliz lüks araç üreticisi Bentley'in markası olan bir parfüm markası ve kokusudur. Parfüm kutusu ve şişe tasarımında da Bentley logosu vurgulanarak kullanılmıştır. Şişe tasarımını beğendiğimi söyleyebilirim. Koku olarak Odunsu ve Turunçgil tonları daha çok hakimdir. Fiyatı orta ve orta-üst segment parfümlere yakın olsa da benden pek geçerli puan alamamıştır. Kalıcı bir etkisi olmayan, kendisine has bir avrosu olmayan sıradan bir koku algısı vardır. Tekrar alıp kullanabileceğim bir parfüm değildir. Eğer hiç test etme şansınız olmadıysa ve kararsızsanız bence almayınız.

Bentley Infinite Rush, Burberry Classic ve Versace Eros Erkek Parfüm Markaları ve Erkek Parfüm Önerileri

Ürün: Bentley Infinite Rush EDT 100 ML
Yoğunluk & Hacim: EDT ve 100 ML
Fiyat: 260 TL (Kasım 2020) Denenmiştir.
Açıklama: Orta Segment

Burberry Classic: Burberry markası hepimizin bildiği gibi ünlü bir İngiliz markası olup modaevi, kıyafet, parfüm ve moda aksesuarları üreticisidir. Giyimde olduğu gibi parfüm ve koku kategorisinde de oldukça kaliteli işler çıkarmaktadır. Burberry Classic için şunu söyleyebilirim, eğer parfüm konusunda kararsızsanız ve fazla bilginiz veya ne alayım karar veremiyorum, çok da koku tonları ve notalarından anlamam ama fiyatı kabul edilebilir, kaliteli bir ürün olsun diyorsanız bence bu marka tam size göre. Kim kullanırsa kullansın asla sevilmeyecek bir koku ve marka değildir. Hatta kararsız kalan birçok erkek bu parfümü keşfettikten sonra uzun yıllar bunu kullanmaya devam ediyor.

Parfüm konusuna değinmişken, sahte ve açık parfümler konusunda bu başlık altında birkaç cümle yazmak isterim. Yazımı okuyorsanız ürünlerin güncel fiyatlarını da paylaşmaya çalışıyorum. Parfüm dediğimiz ürün hemen biten bir envanter değildir. Örneğin alacağınız Burberry Classic markası ortalama kullanan bir erkek için 6 ay rahat gidecektir. Bu kadar uzun süre giden ürünler için asla sahte, açık benzer kokudaki parfüm ürünleri, Tester, Replica veya yurt dışı ürünü gibi muadilleri asla almayınız ve temin etmeyiniz. İnternet üzerinden faturalı ve fiyat araştırması yaparak güvenilir yerlerden uygun fiyata temin etmenizi öneririm. Kullanım süresi ve fiyat orantısı kurarsanız zaten orijinal ürünlerin aslında o kadar pahalı olmadığını siz de göreceksiniz.

Bentley Infinite Rush, Burberry Classic ve Versace Eros Erkek Parfüm Markaları ve Erkek Parfüm Önerileri

Ürün: Burberry Classic EDT Erkek Parfüm
Yoğunluk & Hacim: EDT ve 100 ML
Fiyat: 150-250 TL (Kasım 2020) Denenmiştir.
Açıklama: Orta Segment, Koku Tipi: Çiçeksi ve Odunsu

Bentley Infinite Rush, Burberry Classic ve Versace Eros Erkek Parfüm Markaları ve Erkek Parfüm Önerileri

Versace Eros: Gianni Versace tarafından İtalya Milano'da 1978 yılında kurulan ünlü markanın parfümüdür. Burberry Classic'den sonra direkt tavsiye edebileceğim ve kendine has avrosu ile kalıcı bir etki bırakan kokudur. Hafif odunsu ve turunçgil notaları dışında kendine has bir büyüsü olan kokudur. Kesinlikle bir daha alırım dediğim parfümlerden biridir. Şişe tasarımı mavi cam şeklinde olup ortasında Versace'ın Medusa amblemi vardır. Kararsız kalanlar için bu parfümü kesinlikle öneririm, en azından bir kes olsun denemenizi tavsiye ederim.

Versace Eros markasını aynı zamanda set olarak da alabilirsiniz. Versace Eros Seti olarak arattığınız zaman çok şık bir kutu içerisinde EDT 100ML Parfüm, Duş Jeli 150ML, Deo Stick Deodorant ve Travel Spray ürünleri ile birlikte set olarak alabilirsiniz.

Ürün: Versace Eros Edt 100 ML Erkek Parfüm
Yoğunluk & Hacim: EDT ve 100 ML
Fiyat: 185-200 TL (Kasım 2020) Denenmiştir. Boyner'de Nisan 2021 tarihi olarak 200 ML şişesi için fiyatı 759 TL'dir.
Açıklama: Orta-Üst Segment, Mavi Şişe, Koku Tipi: Çiçeksi ve Odunsu

Diğer Versace marka erkek parfümlerini paylaşacak olursam;
* Versace Eros Flame EDP Erkek Parfüm (Kırmızı Şişe)
* Versace Dylan Blue EDT Erkek Parfüm  (Parlement Mavi Şişe)
* Versace Oud Noir EDP Erkek Parfüm (Siyah Şişe)

Burak AVCI - Update: 03.04.2021

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.