28 Haziran 2019

Bitcoin Efsanesi Geri Dönüyor

Bitcoin Efsanesi Geri Dönüyor

Bitcoin kripto parası son iki gündür yüksek bir ivme göstererek 13-14K Dolar seviyelerine geldi. Tüm herkes bundan sonra ki eski tepe noktası olan 19K seviyesinemi yükselecek yoksa düşüş yaşayıp düzeltmemi gelecek diye heyecanla bekledi.

Bugün itibariyle 13K seviyelerinden Boğa dönüşü yapıp aşağı doğru gitmeye başlayan Bitcoin şuan 11K Dolar 64 bin TL seviyelerinde dir. Eğer 10.000 $ seviyesine düşerse oradan 8000 $ direnç noktasına kadar gerileyecektir. Tabi bu gerileme yeni yatırımcılar için beklenen fırsat çünkü yıl sonuna kadar 19.000 $ çanak noktasının tamamlanması ve geçmesi bekleniyor. Bu seviyeler alım fırsatı olabilir.

Bitcoin dışında Ethereum ve Ripple'da da ivmelenme bekleniyor. Hatta Bitcoin dışındaki Alt Coin'ler bu ay aşırı ivmelenme gözlenebilr şeklinde bir çok yatırımcı yorumu da var. Bunları Temmuz sonu gibi bekleyip göreceğiz.

Daha önceki yazılarım da da bahsettim Türk Kripto para borsası ve Bitcoin alınabilecek yerleri yazdım. Şuan Türkiye'de ilgi büyüdü. Bitmatrix ve Paribu en çok tercih edilen Türk borsaları olup Banka Destekli Türkiye Sanal Para Borsası ve Blockchain Teknolojisi yazımı ara ara takip edebilirsiniz. Burada Türk sanal para borsalarını hep güncel tutacağım.

Burak Avcıoğlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.