10 Mart 2020

Yeni İddaa Kuponu ile Tek Maç Oynamak

Yeni İddaa Kuponu ile Tek Maç Oynamak

Uzun zamandır iddaa ve futbol maçlarını takip etmiyordum. Geçenlerde eski günleri yad etmek adına tek bir maç oynamak istedim. Gerçi benim oynadığım zamanlarda tek maç, canlı maç tahmini gibi seçenekler pek yoktu. En az üç maç oynayabiliyorduk ve kazanabilecek o üç maçı bulabilmek için iddaa bülteni üzerinde çalışmalar yapıyorduk :)

Geçenlerde tek maç oynamak için bir iddaa bayisine gittiğimde kuponların değiştiğini gördüm. Nasıl kuponu dolduracağımı bayi sahibine sordum, matematik problemi gibi iyice kombinasyonlar artmış :) Öncelikle İddaa'nın Resmi İnternet Sitesinden tek maçları bulabilirsiniz. Direk ana sayfada o günün tek maçları yazmaktadır veya iddaa programını açarak Tek Maç seçeneğini seçerek detaylı oranları görebilirsiniz.

İddaa programında MBS (Minimum Bahis Sayısı) 1 olanlar Tek Maç demektir. Canlı olanlar ise bültende C olarak simgelenmiştir. Ben genelde MBS 1 olanları oynuyorum bir nevi yazı tura gibi. İddaa yeni kupon için şu şekilde bir tasarıma gitmiş; her oyun türü için o maça ait farklı beş haneli kod kullanmış. Seçtiğiniz maçın Maç sonucu veya İlk Golü Kim Atar kombinasyonları için beş haneli kod farklıdır. Genelde ben Maç Sonucu oynuyorum.

Yeni İddaa Kuponu ile Tek Maç Oynamak

Yukarıdaki yeni İddaa kuponuna göre örnek bir maç dolduracak olursak;

1) İlk olarak seçtiğiniz maçın Maç Sonucu olan beş haneli kodu işaretleyiniz.

2) İkinci kısımda iki haneli bir doldurma alanı vardır. Burayı aşağıdaki tahmin ettiğiniz sonuca göre doldurunuz;
Maçı ev sahibinin kazanmasını tahmin ediyorsanız: 01
Maçın berabere biteceğini tahmin ediyorsanız: 02
Maçı deplasmandaki takımın kazanacağını tahmin ediyorsanız: 03 olarak işaretleyiniz.

3) Sistem kısmını boş geçiniz burası ayrı bir uzmanlık alanıdır :)

4) Misli alanı ise yatıracağınız paranın kombinasyonudur. Örneğin 50 TL yatırmak için 10x satırındaki 5 hanesini işaretleyin. 300 TL yatıracaksanız 100x satırındaki 3 hanesini işaretleyiniz. 1000 TL yatıracaksanız 1000x satırındaki 1 hanesini işaretleyiniz.


Kuponu bu şekilde doldurduktan sonra bayiye verebilirsiniz. Temelde 3 hane doldurduk; Maç Kodu, Maç Sonucu ve Misli. En basit oynama şeklini böyle özetleyebiliriz. Yukarıda da örnek bir oynanmış kupon vardır.

Burak Avcıoğlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.