13 Kasım 2014

Samsung Galaxy S4 Televizyon Kumandası Özelliği: Peel Smart Remote (WatchON)

Samsung Galaxy S4 Televizyon Kumandası WatchON

Samsung Galaxy S4'lerde pek bilinmeyen ama kullanışlı bir özellik olan televizyon kumandası Peel Smart Remote (WatchON) kullanmaya başlayınca kumanda neredeydi aramanıza gerek kalmayacak. Uygulamalar menüsüne girerek Peel Smart Remote (WatchON) uygulamasını görebilirsiniz. Eğer uygulamanız güncel değilse Google Play'den güncelleyin.

Uygulamayı açtıktan sonra sağ üst köşede kumanda ikonunu göreceksiniz. Tıklayın ve posta kodunuzu yazın. Türksat'ı seçin daha sonra telefonu televizyona tutmanızı isteyecek. Televizyon markanızı seçin varsa uydu alıcısı seçin ve ayarlarını girin. Zaten yönergeleri takip etmeniz yeterli olacaktır. En son kapatma tuşu çıkacak ve sizden denemenizi isteyecek. Eğer TV kapanır veya açılırsa ayarlar doğru yapılmıştır.

Samsung Galaxy S4 Televizyon Kumandası WatchON

Eğer bildirim kısmında kumanda tuşlarının çıkmasını istemiyorsanız uygulamaya girdiğinizde ilk resimdeki kırmızı buton içindeki kumanda resmine tıklayın ve Gri arka planlı kumanda paneline gelin. Sağ üst köşede Ayarlar tuşu olacak. Buradan Uzaktan Kumanda bildirimlerini OFF yapabilirsiniz.