30 Eylül 2023

Hockey Double Capsule Mentollü Sigara İncelemesi

Hockey Double Capsule Mentollü Sigara İncelemesi

Mentollü sigara incelemesi yazılarımı takip ettiğiniz gibi ara ara yapıyorum ve ithal sigaralar arasında en çok tercih ettiğim tütün mamulü oluyorlar. Bugün sizlere hem fiyat olarak uygun hem de Rus yapımı güzel bir sigaradan bahsedeceğim. Muadilleri çok olsa da Slim sigaralar için çift kapsüllü mentol sigaralar her markanın yoktur ve Rus yapımı olan Hockey markasının  Double Capsule sigarası bu kategoride oldukça iddialı diyebilirim. Hockey ismi bildiğiniz gibi Buz Hokeyi sporu demektir ve markanın logosunda da Buz Hokeyi sopası ile bunan sporcu logosu vardır. Filtre kısmında çift patlatma kapsülü olan sigara Böğürtlen ve Nane olarak bize sunulmuştur. Ayrıca Slim paket tasarımı ve mavi mor renk dizaynı paketin hiçte fena değildir. Dediğim gibi Slim sigara kategorisi için çift kapsüllü güzel sigara bulmak kolay değildir. Cavallo ve Milano Slim mentol kapsüllü sigara markaları genelde Hockey sigarasına belki rakip olabilir fakat Hockey tütün mamulünü daha çok beğendiğimi söyletebilirim. Üretici firma Helios International Tobacco olup firmanın Rus firması mı yoksa Türk firması olup Rusya’ya ihraç edilmesi için burada üretilen sigaralar mı olduğunu henüz tam öğrenemedim. Fakat paket üzerinde Rusça uyarı ibareleri mevcuttur ve doğal olarak ilk Rus üretimi olduğu kanısına varıyorsunuz.

Hockey Double Capsule sigarasının genel özelliklerine geçmeden önce şunu söylemeliyim; böğürtlen ve nane aroması oldukça keskin olup hakkını veren bir sigaradır. Kalite bakımından malzemeden kaçırmamışlar ve iyi bir tütün mamulüdür. Duty Free mağazalarında görürseniz almanızı tavsiye edebilirim. Fiyat olarak Oris markası ile belki hemen hemen aynı olabilir. Normal sigaradan sıkılanlar ve farklılık arayanlar için önerebilirim. Filtre kısmı ise beyaz ve Slim olup iki patlatmalı mentollü topun amblemleri mor ve mavi olarak mevcuttur. Hockey ibaresi de filtre üzerinde yazılıdır.

Hockey Double Capsule Mentollü Sigara İncelemesi

Sigara: Hockey Double Capsule Mentollü Sigara (Slim Sigara)
Tütün İçeriği: Katran (Tar): 5 MG ve Nikotin 0,4 MG ve Karbonmonoksit 5 MG.
Filtre: Mentollü Çift Kapsüllü Slim Sigara Filtresi.
Üretim: Helios International Tobacco (Rusya)
Paket: Slim Sigara Paketi.
Paket İçeriği: 20 Adet Slim Mentollü Sigara Vardır.
Fiyat: 35-40 TL
Barkod: 0655729319423

Hockey Double Capsule sigarası hakkında sizlere bilgi vermeye çalıştım. İçimi hafif, mentol oranları keskin ve içim kalitesi yüksek Slim bir sigaradır. Bildiğiniz gibi Tekel sigaralarına her dakika zam geldiği için artık fiyatları eskisi gibi pek takip edemiyorum. Bandrollü sigara fiyatları 50 TL bandında satılıyor ve ilerleyen günlerde yine zam gelmesi bekleniyor. Sadece sigaralar değil yirmili sarılmış Tekel Dökme Tütün sigaralarda 17-20 TL arasında şu an satılmaktadır. Makaron ve tütüne zam geldikçe bu tip sarma sigaralarında fiyatları önümüzdeki günlerde artacağı gözüküyor.

Burak Avcıoğlu - Update: 07.10.2023

1 yorum:

  1. ben iki paket kullandim bu sigaradan ama suan nereden ve ne kadara temin edebilirim yardimci olur musunuz???

    YanıtlaSil

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.