29 Ağustos 2021

The North Face Quest Softshell Erkek Kapüşonlu Yağmurluk (DryVent) Ürün İncelemesi

The North Face Quest Softshell Erkek Kapüşonlu Yağmurluk (DryVent)

The North Face markası Amerikan merkezli Outdoor ürünler üreten Dünyaca ünlü bir marka olup Türkiye'de de ürünlerinin çoğu satılmaktadır. Fiyat olarak Orta-Üst Segment grubuna hitap eden markanın genelde ürünleri ömürlük olup iyi kullanıldığı taktirde kolay kolay yıpranmıyor ve eskimiyor. Havaların soğuması ve yağmurların başlaması ile birlikte ben de The North Face'in yağmurluk modellerini inceledim ve bir adet siyah renkte The North Face Quest Softshell Erkek Yağmurluk ürününden satın aldım. DryVent teknoloji olarak da bilinen bu yağmurluk türü %100 polyester malzemeden yapılmıştır ve Gore-Tex kumaş teknolojisine sahiptir. Yağmurluğun özellikleri; su ve rüzgar geçirmez, nefes alır, ayarlanabilir kapüşonlu özelliği ile de dilediğiniz şekilde montu vücut ve kafa tipinize göre ayarlayabilirsiniz.

The North Face yağmurluk alırken şuna dikkat ediniz; örneğin dış giyim kategorisinde aldığınız montların bedeni neyse yağmurluk alırken bir beden küçüğünü alınız çünkü kalıbı boldur. Normalde mont alırken beden olarak L (Large) beden alırım fakat The North Face yağmurluğu alırken M (Medium) beden aldım ve vücuduma tam oturdu diyebilirim. Yağmurluğun içinde file kısımları vardır ve yapısı oldukça ince olup taşıması da kolaydır. Seyahate gittiğinizde katlayıp rahatlıkla sırt çantanızda da taşıyabilirsiniz. Özellikle Karadeniz bölgesine gidecek olanlar veya bu bölgede yaşayanlara bu yağmurluğu kesinlikle öneririm çünkü Karadeniz bölgesi öğleden sonra aşırı yağış alan bir bölgedir. İstanbul'da belki çok işe yaramayabilir fakat Karadeniz ve benzeri bölgelerde kesinlikle yağmurluk almanızı öneririm.

The North Face Quest Softshell Erkek Kapüşonlu Yağmurluk (DryVent)

The North Face Quest Softshell Erkek Kapüşonlu Yağmurluk (DryVent)

The North Face Quest Softshell Erkek Kapüşonlu Yağmurluk (DryVent)

Ürün: The North Face Quest Softshell Erkek Yağmurluk (DryVent)
Model Numarası: T0A8AZJK3
Fiyat: 895 TL (24.08.2021) Karahan Outdoor Mağazası
Renk ve Beden: Siyah ve M (Medium)
Özellik: DryVent ve Gore-Tex Teknoloji

Yağmurluk hem ince olup hem de içerisine rahatlıkla Sweatshirt giyebildiğiniz için çok soğuklarda ve kar yağışı olduğu günlerde bile ürünü içinize Sweatshirt giyerek kullanabilirsiniz. İki adet ayarlanabilir yan cebi vardır ve fermuarlıdır. DryVent kumaşlar tamamen su geçirmez ve rüzgar geçirmez olacak ve nefes alacak şekilde geliştirilmiştir. Giysinin dış kumaşına suyu damlacıklar halinde toplayarak suyu yüzeyden uzaklaştırmaya yardımcı olan dayanıklı su itici kaplama uygulanır. Her çok katmanlı giysi su buharının içeriden dışarı çıkmasını sağlayacak şekilde üretilmiştir.

The North Face markası dışında yağmurluk veya rüzgarlık kategorisinde önereceğim marka ve modeller ise; Calvin Klein, Calvin Klein CM130597-BLACK, Columbia olup bunları da inceleyebilirsiniz.

Burak AVCI - Update: 02.09.2021

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.