8 Şubat 2021

Marlboro Double Fusion Purple Sigara Markası İncelemesi, Nikotin Oranları ve Fiyatları

Marlboro Double Fusion Purple

Türkiye'de tütün mamülleri ürünlerine yapılan yeni düzenleme ile birlikte mentollü sigaralar bildiğiniz gibi yasaklandı ve tek tip sigara paketi olan siyah paket uygulamasına geçildi. Bu değişiklikle birlikte mentollü veya aromalı birçok sigara çeşidini artık market veya tekellerde bulmanız imkansızlaştı. Resimde de görebileceğiniz gibi Marlboro Double Fusion Purple gibi sigaraları sadece havalimanlarındaki Duty Free kısmından satın alabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla kişi başı üç karton ile sınırlı olup ara ara uçakla seyahat yapıyorsanız bu tip ürünleri alma imkanınız vardır.

Marlboro Double Fusion Purple sigarası yeni tütün mamülleri düzenlemesi olmadan öncede Türkiye'de satılmamaktaydı. Sigaranın temel özelliği iki adet mentol topu barındırmasıdır. Mavi ve mor renkteki iki mentol toplarının ister tekini patlatıp içebilirsiniz isterseniz ikisini de patlatarak tüketebilirsiniz. Mavi renkteki top bildiğiniz klasik mentoldür, mor renkteki olan ise böğürtlen aroması veren mentol topudur. Ben sadece mor kısmını patlatarak tüketmeyi seviyorum. Aromalı ve böğürtlenli sakız hissiyatı veriyor ve gerçekten ara ara sigara tüketenlerin seveceği tarzda bir tütün ürünüdür. Keşke Türkiye'de satışı olsaydı dediğim fakat şu an sadece Duty Free'den veya oradan alıp tek paket şeklinde satış yapan bazı tekel bayilerden bu ürünü temin edebilirsiniz.

Marlboro Double Fusion Purple

Marlboro Double Fusion Purple (Selected Premium Tobaccos) Özellikleri

* Kutu Tasarımı: Normal sigara kutusu olup siyah renk üzerine mavi ve mor temalı renkler vardır. Paket içerisinde 20 adet sigara vardır.

* Fiyat: Tekellerde tanesi 30TL'den 35 TL'ye çıkmıştır. Döviz kurundan dolayı zam gelmiştir. Duty Free'de kartonu 25-30 Euro'dur. Karton içerisinde 10 adet paket bulunmaktadır.

* Tat: Ruby Ball olarak bilinen mor mentol topunda böğürtlen aroması vardır ve Ice Ball olarak bilinen mavi mentol topunda klasik mentol aroması vardır. Böğürtlen aromayı tavsiye ederim.

* Nikotin Oranları: Zifir: 8 MG, Nikotin: 0.5 MG ve Karbonmonoksit: 8 MG değerindedir.

* Barkod: 7622100857723

Marlboro Double Fusion Purple

Marlboro Double Fusion Purple olarak bilinen böğürtlen aromalı sigara dışında Marlboro'nın Premium serisine ait aromalı bir diğer sigarası olan Marlboro Double Fusion Summer (Karpuzlu) olanı da çokça ilgi gören tütün mamülleri arasındadır.

Son olarak bir uyarıda yapayım; Duty Free sigaralarını internet üzerinden sosyal medya aracılığı ile paylaşan ve sizden EFT/Havale yapmanızı isteyip ürün göndermeye çalışan kişilerden asla tütün mamülü veya benzeri içki ürünlerini almayınız. Kendiniz sadece Duty Free'den kişisel olarak alışveriş yapınız.

Burak AVCI - Update: 18.11.2021

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.