5 Ocak 2021

Mobil Cihazlar için Ücretsiz Android VPN Uygulamaları

Mobil Cihazlar için Ücretsiz Android VPN Uygulaması: Free Super Z-VPN 2021

İnternet kısıtlamaları, mobil uygulamalara yönelik sansürler ve düşük internet alt yapısının getirdiği problemlerden dolayı günümüz teknoloji çağında bazı mobil hizmetlerden çok da verimli faydalanamıyoruz. Akıllı telefonlar artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olup başta bankacılık işlemleri ve e-ticaret olmak üzere neredeyse bütün işlerimizi bu platform üzerinden yapar olduk. Uygulamalar üzerinden video izlemek, resim ve video paylaşmak, taksi çağırmak, araç kiralamak, para transferi yapmak, alışveriş yapmak, gıda ve benzeri ürünleri kolaylıkla sipariş etmek, oyun oynamak gibi neredeyse eskiden bilgisayardan yaptığımız tüm aktiviteleri bu ufak aygıtlara sıkıştırdık.

Bu kadar yoğun kullandığımız cihaz ve uygulamaları daha verimli ve kesintisiz kullanabilmek için Android akıllı telefonlara yükleyebileceğiniz ücretsiz Mobil VPN uygulaması Z-VPN 2021'den bahsedeceğim. Fakat ondan önce eskiden paylaştığım ve bugün güncel olarak tutmaya çalıştığım VPN çözümlerinden de biraz bahsetmek istiyorum.

Eski yazılarımda bahsettiğim ve bilgisayarınız üzerinden Google Chrome tarayıcısı ile kullanabileceğiniz eklentilerden biri olan Ücretsiz VPN Çözümü ZenMate'den daha önce bahsetmiştim. Engellemeler ve sansüre karşı bilgisayar üzerinden yapabileceğiniz VPN çözümlerini ve işlemlerini yazdığım bu makalemden detaylı inceleyebilirsiniz. Ayrıca yine bilgisayarınızda kullandığınız Google Chrome tarayıcınızın güvenliği için YouTube ve benzeri platformlarda reklam engelleyici ve web sitelerden bulaşacak virüslere karşı güvenlik önlemi olarak bazı eklentileri kurabilirsiniz. Bunun için Google Chrome Eklentileri adlı makalemi okumanız yeterli olacaktır. Aynı makalede güncel ücretsiz tarayıcı tabanlı VPN hizmetlerinden de bahsettim.

Gerekli açıklamaları ve detaylı bilgileri sizlerle yeterince paylaştığımı düşünüyorum ve Android cihazlara Z-VPN 2021 uygulamasının nasıl kurulduğunu ve detaylı kullanımının nasıl yapılacağına geçmek istiyorum.

Mobil Cihazlar için Ücretsiz Android VPN Uygulaması: Free Super Z-VPN 2021

İlk olarak Google Play'den Free Super Z-VPN kelimesini aratın ve resimdeki gibi logo üzerinde 2021 ibaresi olan uygulamayı Android cihazlarınıza kurun. Uygulamanın tam adı Free Super Z-VPN - Sınırsız ve Dünya Çapında Proxy olup Super Free VPN(Privacy & Proxy) tarafından Publish edilmektedir.

Super Z-VPN yazılımı ücretsiz bir uygulama olup e-posta, kredi kartı veya cep telefonunuz gibi bilgiler ile üyelik istemeyen anonim bir alt yapıya sahiptir. Telefona kurar kurmaz aktif olmaktadır. Proxy sunucusu sayesinde yerel ve dinamik IP adresiniz gizlenir ve IPv6 desteği de mevcuttur. Türkiye'de eğer Uber uygulamasını kullanmak istiyorsanız Z-VPN ile bunu rahatlıkla yapabilirsiniz.

Z-VPN uygulamasını açtıktan sonra ekranda Connect tuşu vardır buna basarak VPN protokolünü aktif edebilirsiniz. Ben daha iyi bir VPN hizmeti için Connect butonu üzerinde bulunan Smart Connect Fastest Server butonuna tıklıyorum ve buradaki VIP VPN sunucular olan United States VIP veya Japan VIP olanını seçiyorum. Örneği Japan VIP hizmetini seçtik, uygulama bize tek seferlik 30 saniye süren bir reklam gösteriyor. Reklamı izledikten sonra çarpı kısmına basıp kapatabilirsiniz ve VIP özellikli VPN ile bağlanmaya başlarsınız.

Aynı şekilde ikinci bir uyarı olarak Japan VIP VPN sunucu hizmetinin size sunduğu iki saatlik süreye ek olarak +120 dakika daha eklemek için uygulama panelinde çıkan reklam butonuna basıp yine tek seferlik 30 saniye süren reklamı izlemeniz gerekmektedir. Toplamda bu iki reklam işleminden sonra kesintisiz VIP özellikli VPN hizmetini ücretsiz kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulamanın Pro veya Reklamsız versiyonunu araştırdım fakat şu an yok. Eğer reklamsız versiyonu çıkarsa almayı düşünebilirim.

Mobil Cihazlar için Ücretsiz Android VPN Uygulaması: Free Super Z-VPN 2021

Yukarıdaki resimde olduğu gibi Japan - Smart ve Fix The Network yazıları sabit olarak ekrana geldiyse artık Android telefonumuzun üzerinde bulunan ortadaki dokunmatik, yuvarlak ana sayfa tuşuna basarak kendi cihazımızın arayüzüne geçiş yapabilir ve istediğimiz uygulamaya rahatlıkla girebiliriz. Telefonun üst barında VPN ve Füze logosu bulunmaktadır. VPN logosu şu an VPN aktif demektir. Sadece Füze logosu ekranda gözüküyorsa VPN kapalı fakat Z-VPN uygulaması arka planda çalışıyor anlamına gelir. Her iki uyarıyı da kapatmak istiyorsanız Android cihazlarımızın sol taraftaki dokunmatik kare tuşuna basarak tüm uygulamaları Kill edebiliriz, bu sayede hem VPN hizmetini hem de arka planda çalışan Z-VPN uygulamasını tamamen kapatmış oluruz.

Diğer Mobil VPN Uygulamaları ve Çözümleri

* Turbo VPN (Publisher: Innovative Connecting)

* Hotspot Shield Ücretsiz VPN (Publisher: Pango GmbH)

SuperVPN Free VPN Client (Publisher: SuperSoftTech)

Ücretsiz VPN'li Opera Tarayıcı (Publisher: Opera)

Secure VPN (Publisher: Signal Lab)

SPL VPN - One Click VPN (Publisher: Dr WireGuard)

Vivaldi Browser Snapshot (Publisher: Vivaldi Technologies)

Yukarıda paylaştığım Mobil VPN uygulamalarının çoğunu denedim fakat verim alamadım. Reklamsız, sorunsuz ve hızlı olan VPN uygulaması buldukça sizlerle deneyimlerimi paylaşacağım.

VPN Proxy Master - Süper Vpn (Publisher: LEMON CLOVE PTE. LIMITED): Türkiye'de aktif kullanabileceğiniz mobil VPN uygulamasıdır. Pro olan güncel uygulamasını kurmanızı tavsiye ederim.

Umarım Mobil cihazlar için anlattığım ücretsiz VPN hizmeti uygulamaları yararlı olmuştur. Aktif olmayan ve hizmet veremeyen VPN uygulamalarını ise ara ara yukarıda yazarak listeyi güncel tutmaya çalışacağım. Genel olarak Android cihazlarda en güncel VPN uygulamasını sizlerle paylaşıyor olacağım.

Burak AVCI - Update: 22.03.2023

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.