31 Ocak 2021

Erkek Cilt Bakımı: Yves Rocher Konjac Cilt Süngeri ve L'Oreal Paris Saf Kil Detoks Maskesi

Erkek Cilt Bakımı: Yves Rocher Konjac Cilt Süngeri ve L'Oreal Paris Saf Kil Detoks Maskesi

Erkekler için cilt bakım ürünlerinden olan Yves Rocher marka Konjac cilt süngeri ve kömür özlü kil maskesi ürün deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım. Haftada 1-2 defa duş öncesi bu cilt bakım kürünü uygulayabilirsiniz. Bildiğiniz gibi Konjac süngeri tek seferlik değil birçok defa kullanabileceğiniz bir yüz temizleme süngeridir. Temelde yüz temizleme köpüğü veya yüz temizleme jeli ile kullanılan Konjac sadece siyah noktaları temizlemek için değil kil maskesi öncesi yüzü temizleme ve arındırma içinde kullanabilirsiniz.

Yves Rocher Konjac Cilt Süngeri ürününü Yves Rocher mağazasından 40 TL’ye satın alabilirsiniz. Cilt ve çevre dostu olan konjac cilt süngeri, cildinizi hassas dokunuşlarla temizler. Hoş ve rahat kullanımı vardır, tek başına veya bir temizleme jeli ile kullanabilirsiniz. Günlük kullanım ile 3 aya kadar dayanıklıdır. Tamamen Japon mucizesidir. Güneydoğu Asya'ya özgü Konjac bitkisinin köklerinden elde edilen liflerle yapılmış ve %100 bitkisel bir üründür. Koruyucu içermez ve Mikro Peeling etkisi ile cildi temizler.

Erkek Cilt Bakımı: Yves Rocher Konjac Cilt Süngeri ve L'Oreal Paris Saf Kil Detoks Maskesi

Konjac süngerini ilk paketinden çıkardığınızda taş gibi sert bir maddedir. Süngeri sıcak suya tutarak birkaç dakika içerisinde genişlemesini ve kullanıma hazır hale getirilmesini sağlayabilirsiniz. Yüz temizleme köpüğü veya jeli ile dairesel hareketlerle cilde uygulayarak Peeling yaparak cildinizi temizleyiniz. Kullanım sonrası süngeri sıkıp nem ve sudan arındırarak kuruması için ip kısmından asabilir veya banyoda bir kap içerisinde muhafaza edebilirsiniz. Konjac süngerinin kullanım süreci 3-4 ay kadar olup fazla kullanımdan dolayı eskir ve yenisini almanız gerekmektedir. Yeni bir Konjac sünger almayı düşünürseniz yeni kömür yapılı olan Oriflame Charcoal Aktif Kömür Konjac Süngeri ürününü de deneyebilirsiniz.

Yüz temizleme işleminden sonra L'Oreal Paris Saf Kil Detoks Maskesi 50 ML ürününü kullanabilirsiniz. Kil maskesi kömür özlü olup içerisinde ARI Kil, Montmorillonit Kili ve Rhassoul Kili olarak 3 saf kil özelliğini barındıran siyah maskedir. Cildi yeniler, tazeler ve gözenekleri sıkılaştırır. Piyasada bulunan 20-30 TL’ye satılan birçok Kil maskesinden daha kalitelidir. Haftada 1 veya 2 defa yüzünüzü temizledikten sonra uygulayabilirsiniz. Kullanım şekli ise yüz köpüğü veya tonik benzeri bir ürün ile cildi temizledikten sonra temizlenmiş cilde uygulayınız ve 10 dakika bekleyiniz. Maske kuruduktan ve gri renk aldıktan sonra yüzünüzü ılık su ile yıkayabilirsiniz.

Erkek Cilt Bakımı: Yves Rocher Konjac Cilt Süngeri ve L'Oreal Paris Saf Kil Detoks Maskesi

Ürünü 40 TL'ye 25 Ocak 2021 tarihinde aldım. Kil maskesine bundan daha fazla bence para vermenize gerek yoktur. L'Oreal zaten alt ve orta markalardan hem kaliteli olup hem de gereksiz pahalı kil maskelerinden de hiçbir kalite farkı yoktur. Bir önceki kil maskesi ürün deneyimim olan mavi renkteki L'oreal Paris Saf Kil Siyah Nokta Karşıtı Yüz Maskesi olmuştu. Açıkçası siyah ve kömür özlü olan kil maskesini daha iyi buldum.

Bee Beauty Aloe Vera Soothing Gel

Tıraş veya duş sonrası el, yüz ve cilt kuruluğu içinse Gratis'de satılan ve şeffaf jel şeklindeki Bee Beauty Aloe Vera Soothing Gel 300 ML ürününü kullanabilirsiniz. El, Yüz ve Vücut olmak üzere tüm cilt tipleri (All Skin Types) için uygun olan Aloe Vera (Tıbbi Sarısabır) özlü bir kremdir. Kolay emilimi sayesinde %98 oranında cildi Nemlendirme özelliği vardır.

Son olarak yüz temizleme jellerinde birkaç ürün ve marka önererek makaleyi sonlandıracağım. Sizden deneyimlerinizi yorum kısmına yazabilirsiniz.

* Nivea Men Deep Dimension Yüz Temizleme Jeli
* Clinique For Men Face Wash Yüz Temizleme Jeli

Burak AVCI - Update: 17.03.2022

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.