9 Nisan 2020

Wunderlist Uygulaması Kapanıyor, Tüm Planlar Microsoft To Do'da Olacak


Telefondaki uygulamalar arasında oldukça popüler ve kullanışlı olan planlama uygulaması Wunderlist veya tam adı Wunderlist: To-Do List & Tasks programı 6 Mayıs 2020 tarihinden itibaren tamamen kapatılıyor. 2013 yılında Almanya, Berlin merkezli 6 Wunderkinder GmbH şirketinin yazdığı uygulama 2019 yılında Microsoft tarafından satın alınmıştı.

Microsoft'un yaptığı açıklamaya göre mayıs ayında uygulamanın tamamen kapanacağı ve Microsoft To Do uygulaması üzerinden destek vereceğini duyurdu. Microsoft To Do uygulamasını telefonunuza yükleyip bir Microsoft hesabı açarak uygulamaya giriş yaptıktan sonra Wunderlist hesabınızdaki tüm plan ve listelerinizi buraya aktararak kapanacak olan Wunderlist hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz.

Microsoft To Do uygulaması sade bir temaya sahip olup arka plan şuan için seçemiyoruz. Temel yapı ise hemen hemen aynı olup umarım daha iyiye giden bir yazılım olur.

Microsoft To Do uygulamasına web üzerinden https://to-do.live.com adresinden ulaşabilirsiniz. Hem web hemde telefon uygulaması ile senkron olarak çalışmaktadır.

Burak AVCI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.