1 Eylül 2019

Kayra Leona Blush Rose Şarap Tadım Notları

Kayra Leona Blush Rose Şarap Tadım Notları

Rose şarap kategorindeki Kayra Leona Blush, Kalecikkarası ve Shiraz üzümlerinden oluşan bir şaraptır. Çok şekerli olmayan ve içimi oldukça hafif, rengi açık pembemsi bir Rose şaraptır. Alkol oranı %12,5 olup Türkiye'de üretilmektedir. Türkiye'deki birçok marketten bu yerel şarabı temin edebilirsiniz. Yemek yerken özellikle sosu iyi hazırlanmış güzel bir makarna ile başarılı bir şekilde tüketebilirsiniz. Rengi açık pembe olup düşük alkol oranı ile rahat içim tadı sunmaktadır. Rose şarap ilk kez denemek isteyenlere tavsiye edebilirim başlangıç olarak. Meyvemsi bir ekşiliği vardır.

Keyif için içilen ve yemekle tüketilmesini tavsiye ettiğim bir Blush'dır. Fiyatı uygundur ve yemek ile daha çok tüketilmesini tavsiye ettiğim bir içecektir. Sadece peynir ve benzeri bir aperitif ile keyif içim yapmak istiyorsanız kırmızı şaraplara yönelmenizi tavsiye ederim.

Kayra Leona Blush Rose Şarap Tadım Notları

Ürün: Kayra Leona Blush Roşe Şarap 75 CL Şişe
Alkol Oranı: %12,5
Fiyat: Migros Satış Fiyatı 2019 Ağustos itibariyle 54 TL'dir.
Yıl: 2018
Tadım Puan: 6/10

Kayra Leona Blush Rose Şarap dışında benzer bir Blush olan Melen Ganohora Blush içeceğini de size önerebilirim. Farklı bir Rose şarap denemek isteyenler bu markayı da deneyebilir. Aynı marketin içki reyonunda Mimoza Sek Roze Şarap isimli bir Blush görürseniz onu da almamanızı tavsiye ederim, kalitesiz bir Blush'dır.

Kayra Leona Blush Rose Şarap Tadım Notları

Ürün: Melen Ganohora Blush Rose Wine 75 CL Şişe
Alkol Oranı: %13
Açıklama: Rose Wine Tekirdağ Hoşköy Melen
Tadım Puan: 7/10

Burak AVCI - Update: 03.01.2021

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.