26 Temmuz 2019

İSKİ Su Faturası Sorgulama ve Abonelik İptali Başvurusu

İSKİ Su Faturası Sorgulama ve Abonelik İptali Başvurusu

Yeni eve taşındığınız zaman genelde hem yeni ev hemde eski evdeki Elektrik, Su ve Doğalgaz gibi hizmetleri taşımanız veya iptal edip yeniden açmanız gerekmektedir. E-Devlet üzerinden Su abonelik işlemlerini nasıl yapacağınızı sizinle paylaşacağım.

E-Devlet hesabınızla turkiye.gov.tr adresine giriş yaptıktan sonra İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi sayfasına geliniz: www.turkiye.gov.tr/istanbul-su-ve-kanalizasyon-idaresi burada Yeni Abonelik Başvurusu, Abonelik İptali Başvurusu gibi işlemleri online yapabilir ve faturalarınızı takip edebilirsiniz.

Abonelik İptali Başvurusu
www.turkiye.gov.tr/iski-abonelik-iptali-basvurusu

Yukarıdaki adresten üzerinize kayıtlı abonelikler çıkacaktır. İptla etmek istediğiniz aboneliği İptal diyerek seçiniz ve sizden Banka IBAN bilgileri isteyecektir. Bilgileri girdikten sonra Su kesim tarihini bugün olarak girebilirsiniz. Başvur dedikten sonra istek iptali oluşacaktır. Aşağıdaki adresten başvurunuzun durumunu takip edebilirsiniz. Başvuru Numarası ile de İSKİ'yi arayıp detayları ve süreci öğrenebilirsiniz.

Başvuru Takibi ve İptali
https://www.turkiye.gov.tr/iski-basvuru-takibi-ve-iptali

Aboneliğiniz kapandıktan sonra başvuru bedeli belirttiğiniz banka hesabına yatırılacaktır. Bu sayede İSKİ Su işlemlerinizi İnternet üzerindne bu sayede rahatlıkla yapabilirsiniz.

Burak AVCI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.