19 Haziran 2013

2013 Free Antivirüs Önerileri

Bilgisayarınız için En iyi 2013 Free Antivirüs önerilerini sizler için paylaşacağım. Birçok Anti Virüs 30 günlük deneme süresi olduğu için 30 gün sonunda güncelleme iptal oluyor. Antivirüs'ler de en önemli öncelik programın her daim güncel olmasıdır. Güncel olmayan veya lisans sorunu olan Antivirüs kullanmaktansa Free olanları kullanmanızı öneririm. Peki Free Anti'ler den hangisi daha iyi ve kullanışlı?


1) Ad-Aware Free Antivirus: İlk önerilerimden biri olacaktır. Sistem performansını herhangi bir şeklide zorlamaz ve kullanım arayüzü basittir.

2) Avira Free Antivirus: Windows 7 başta olmak üzere en iyi Free antilerden biridir. Windows 8'de sıkıntı çıkarabiliyor yükleme yaparken fakat 7 ve Vista için kesinlikle kullanmanızı öneririm. Sistemi kasmaz ve Hergün otomatik güncelleme alır.

3) AVG AntiVirus Free: Free Anti'ler arasında performans olarak orta düzeyde bir programdır. Sistemsel birkaç hata veriyor zaman geçtikçe fakat başlangıç için fena sayılmaz. Güncellemesinde sorun yok fakat Avira ve Ad-Aware gibi sistemi rahatlatan bir program değil tam tersi işlemciden harcayan bir Anti'dir.