13 Mayıs 2019

Yeni Binalar ve Ev Sahipleri için Doğal gaz Projesi Açtırma İşlemi ve Bedeli

Yeni Evler için Doğalgaz Projesi Açtırma ve Bedeli

İstanbul'da kentsel dönüşüm ile beraber birçok bina yenilendi ve yenilenmeye devam ediyor. Evleri bitmekte olan mülk sahiplerinin iskan almadan 1-2 ay önce yaptırması gereken işlemlerden biri olan Doğal gaz Projesi açtırma işlemini ister İGDAŞ şubelerinden yapabilir isterseniz İnternet üzerinden E-Devlet bilgileriniz ile başvuru yapabilirsiniz.

E-Devlet üyeliğiniz varsa (internetsubesi.igdas.com.tr) İgdaş'ın Online İşlemler adresinden giriş yapabilirsiniz. Bireysel kısmını seçip E-Devlet bilgileriniz ile giriş yaptıktan sonra ekranda çıkan iki mavi menüden Bağlantı / Kullanım Sözleşmesi İşlemleri kısmını seçiniz.

Bağlantı Nesnesi Numarası kısmına 8 haneli Bina numaranızı girerek Sorgula diyebilirsiniz. Eğer Bina numaranızı bilmiyorsanız yine aynı ekrandan Adresi Bilmiyorum kısmından yapabilirsiniz. Daha sonra Daire Numaranızı da girerek sorgula demeniz yeterli olacaktır.

Yeni Evler için Doğalgaz Projesi Açtırma ve Bedeli

Bağlantı sözleşmesi ekranı gelecektir. Burada Ön sözleşme istiyor musunuz? seçeneğini İstiyorum olarak işaretleyin. Daha sonra Sözleşme genel şartları okudum kabul ediyorum. kısmını da işaretleyip Ödeme Yap diyerek 700 TL gibi bir bedel ödeyerek Doğal gaz bağlantı abonelik sözleşmesini yapabilirsiniz.

Burak Avcıoğlu