27 Mart 2022

Yorgunluk, Bitkinlik ve Halsizliğe İyi Gelen Takviye Edici Gıda: Cerenad NADH (Nikotinamid Adenin Dinukleotid Hidrit)

Cerenad NADH

Gün içinde kendinizi yorgun, halsiz ve bitkin hissediyor, işyerinde işinize tam odaklanamıyor ve yaşam kalitenizin düştüğünü düşünüyorsanız takviye edici bir gıda olan Cerenad NADH'ı gün içinde bir defa kullanabilirsiniz. Cerenad NADH, bir ilaç olmayıp NADH (Nikotinamid Adenin Dinukleotid Hidrit) içeren takviye edici bir gıdadır. Günde bir defa kahvaltıdan sonra alabilirsiniz ve dilaltı hapı olduğu için çiğneyerek tüketmeyiniz. Günlük yaşantımızda uyku çok önemli olup gıdadan bile önemli bir yere sahiptir. Eğer günlük düzenli ve yeterli saatte uykunuzu almazsanız istediğiniz kadar takviye edici gıda alın bir işe yaramayacaktır. Mutlaka sekiz veya dokuz saat uykunuzu alıp aşırıya kaçmadan düzenli yeme öğünlerinize dikkat ediyorsanız işte o zaman kendinizi daha dinç ve formda hissetmek için günde bir adet Cerenad alabilirsiniz. Eğer bunlara dikkat etmezseniz işte o zaman Cerenad çok bir işe yaramayacaktır. Fakat uyku düzeni ve yemeklerinize dikkat ederseniz işte Cerenad'ın etkisini o zaman daha iyi görebilirsiniz. Cerenad içerisinde NADH (Nikotinamid Adenin Dinukleotid Hidrit), Stabilizör: Mannitol, topaklanmayı önleyici E470B (Magnezyum Yağ Asidi Tuzları), E551 (Silisyum Dioksit Emülgatör) ve aroma verici portakal ekstrası bulunur.

Cerenad NADH gıda takviyesinin kullanım şekli ise 11 yaş ve üzeri yetişkinler için günlük bir adet olarak dilaltı tablet şeklinde kullanılması tavsiye edilir. Bir hap 20 MG olup kutu içerisinde 30 adet tablet şeklinde satılır. Ürünü ben kendi sitesinden satın aldım ve tek kutu alırsanız 300 TL eğer iki kutu alırsanız 575 TL ödemeniz yeterli olacaktır. Ücretsiz kargo ile evinize kadar ürün birkaç gün içerisinde gelecektir. Ürünü üreten firma ise Vivonca Sağlık ve Teknoloji firması olup kutudaki barkod numarası ise 8683411395228'dir. Cerenad genel olarak Antioksidan etkinlik, fiziksel performans ve zihinsel aktivite sağlar. NADH Nitroksit (NO) üretimini teşvik eder ve NO tüm organların özellikle de kalbin ve beynin kan dolaşımını olumlu yönde iyileştirir. Cerenad aynı zamanda Okuma, anlama, konsantre olma, hafıza, hesaplama, görsel ve işitsel uyaranların kavranması ve işlenmesi, mantıklı düşünme gibi beyin faaliyetlerini destekler. Gün içinde sizde zihinsel netlik sağlar, Odaklanma ve konsantrasyon gücünü artırır ve duygu durumunun iyileştirilmesini destekler.

Cerenad NADH (Nikotinamid Adenin Dinukleotid Hidrit)

Cerenad NADH (Nikotinamid Adenin Dinukleotid Hidrit)

Cerenad aynı zamanda fiziksel performans konusunda ise ATP üretimini artırarak hücrede enerji üretimine yardımcı olur. İçerdiği NADH bileşeni sayesinde dopamin ve serotonin üretiminin artırılmasını sağlar. Bir hücrede ne kadar çok NADH mevcutsa, hücre o kadar çok enerji üretir bir o kadar da işlev gösterir ve uzun yaşar. Kronik yorgunluk sendromu olanlara bu sendromunu azaltmaya yardımcı olur. Fiziksel ve atletik performansın arttırılmasını sağlar. Cinsel istek ve performansın artırılmasına da yardımcı olur. Cerenad'ın zihinsel ve fiziksel yararlarından sonra bir de antioksidan etkinliklerinden bahsedelim. NADH güçlü bir antioksidandır. Vücuttaki oksidan stres ve toksik birikimi azaltır. NADH aynı zamanda bağışıklı sistemini güçlendirir. NADH bileşeni DNA hasarlarını tamir eder ve zarar görmüş hücreleri yeniler. Hücreleri ayrıca radyoaktif ışınlar, çevre toksinleri, ilaçlar, kimyasallar ve başka zehirli maddeler gibi zararlı etkinlerinden vücudu korur. Bağışıklık sistemini güçlendirir, Toksik maddelerin vücuttan atılımını sağlar ve yaşlanma etkilerini geciktirir.

Sonuç olarak Cerenad NADH başta dediğim gibi bir ilaç değildir ve takviye edici gıda olarak kullanılır. Siz gün içerisinde beslenme ve uyku gibi önemli işlevlerinize dikkat ediyorsanız o zaman yaşam kalitesini yükseltmek için Cerenad fazlasıyla iş yapacaktır. Eğer ilk kutuyu kullanıp etkisini hissederseniz bir sonrakine iki veya üç kutu almanızı tavsiye ederim çünkü hem fiyatı daha uyguna geliyor hem de tekrar tekrar satın almayla uğraşmazsınız. Ben genelde kahvaltıdan sonra kullanıyorum sizde bu şekilde günde bir defa olacak şekilde günün aynı saatinde kullanabilirsiniz.

Burak AVCI - Update: 27.03.2022

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.