1 Ağustos 2021

Balıkesir Burhaniye Aygaz Tüp Bayisi ve Ev Tipi Tüplerde Güvenlik Klipsi Kullanımı

Balıkesir Burhaniye Aygaz Tüp Bayisi ve Ev Tipi Tüplerde Güvenlik Klipsi Kullanımı

Ev tipi ocak tüplerinde en güvenli ve verimli marka olan Aygaz'ın bulunduğum ilçedeki irtibat numarasını ve ev tipi tüplerde gazı nasıl aktif ve deaktif edeceğinizi göstereceğim, güvenlik klipsinin kullanımından bahsedeceğim. Özellikle şehir merkezi olmayan bölgelerde Doğalgaz alt yapısı olmadığı için ısınma problemleri genelde LPG, Tüp, Mazot gibi yöntemler ile çözülebilmektedir. Yazlık bölgelerde genelde altyapı tam oturmadığı için günlük yaşantıda evde yemek pişirmek ve ocağı ısıtmak için genelde ev tipi tüpler kullanılırken, sıcak su ihtiyacı ise güneş enerjili su ısıtma sistemleri sayesinde sağlanabilmektedir. Bu tip bölgelere Doğalgaz ve benzeri alt yapılar geldikçe mazot, gaz gibi ısıtma çözümleri yerini doğalgaza bırakacaktır.

Balıkesir ilinin sahil ilçesi olan Burhaniye merkezi gelişmiş bir bölge olup deniz kıyısı mahalleleri ve semtleri olan Pelitköy, İçmeler, İskele, Öğretmenler Mahallesi gibi bölgelerde Doğalgaz alt yapısı olmadığı için buradaki ısınma problemi tüp ile çözülmektedir. Birkaç yıl içerisinde ilçe merkezinde olduğu gibi Doğalgaz alt yapısı gelmesi beklenen sahil bölgelerde ev tipi tüpler için en çok tercih edilen marka Aygaz olup Burhaniye ilçesinin irtibat numarasını aşağıda paylaşıyorum;

* Balıkesir Burhaniye Aygaz Bayi (Hasan Metin)
* 0266 422 10 66
* 0535 635 36 37

Balıkesir Burhaniye Aygaz Tüp Bayisi ve Ev Tipi Tüplerde Güvenlik Klipsi Kullanımı

Evler için Gri Ev Tüpü 12 KG olandan sipariş etmeniz yeterli olacaktır. Ağustos 2021 itibarıyla 12 KG Gri Ev Tüpleri 144 TL olup normal kullanımda üç ay kadar gitmektedir. Ev tüplerinde mavi Aygaz hologram kapak bulunmaktadır ve tüp alırken buna kesinlikle dikkat ediniz. Hologram kapak, tüpün ilk defa sizin tarafınızdan kullanılacağı anlamına gelmektedir. Aygaz'ın Gri ev tüpleri dışında karavan ve diğer ev tipleri için Maksi Ev Tüpü ürünü de bulunmaktadır.

Balıkesir Burhaniye Aygaz Tüp Bayisi ve Ev Tipi Tüplerde Güvenlik Klipsi Kullanımı

Ev tipi tüplerde güvenlik klipsinin kullanımından bahsedecek olursak; Aşağıdaki resimdeki gibi ev tipi tüplerin başında ocak kablosuna bağlı kırmızı bir başlık vardır. Bu başlık üzerinde siyah bir klips olup bunu kendinize doğru çekerseniz tüpü kapatmış olursunuz ve ocağı ateşleyemezsiniz çünkü gaz çıkışını engellemiş olursunuz. Tekrardan gazı aktif etmek için kendinize doğru olan iğneyi ters yöne doğru ileri açarsanız klips aktif olmuş olacaktır ve ocağı ateşleyebilirsiniz. Klips üzerindeki alev simgesi yukarda olduğu için gaz aktiftir ve bunu kendinize çekincede kapatmış oluyorsunuz. Bu işlemi yazlık tipi evlerden sezon sonu tamamen ayrılınca yapmanız güvenlik açısından faydalı olacaktır.

Burak AVCI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.