18 Mayıs 2019

Sanal Paralardaki Durum Nedir? Bitcoin, Ethereum ve Ripple'da Artış Beklenmelimi

Sanal Paralardaki Durum Nedir? Bitcoin, Ethereum ve Ripple'da Artış Beklenmelimi

18-19 Mayıs 2019 tarihi itibariyle sanal paralar üzerine bir değerlendirme yapacak olursak. Hafta içi Bitcoin , Ethereum ve Ripple'da yüksek çıkışlar ve sonra bir miktar satışlar gerçekleşti. Bitcoin TL bazında 48-49.000 TL civarlarına geldi, sonrasın da satışlar gerçekleşti şuan 44.000 TL bazında işlem görmektedir. Burada bir direnç noktası oluşursa hafta içi veya diğer hafta yukarı doğru seyre geçebilir ve 50.000 TL rakamlarını görebiliriz.

Bir önceki yazımda bahsettiğim gibi kripto para piyasası hem Dünya da hemde Türkiye'de yavaş yavaş önemi artıyor. Temelde de en yüksek değerde olan üç kripto paraya bundan sonra baz alacağım ve yatırımlarımı buna göre yapacağım. Bitcoin, Ethereum ve Ripple kripto para birimlerini sizinde takip etmenizi öneririm. Dengeli kazanç için bu üç para cinsi dışında diğerleri ile şuan çok ilgilenmemenizi tavsiye edebilirim.

Ethereum sanal parası1000 TL direnç noktasını aşarak 1400 TL fiyatı ile bu hafta yükselişe geçti ve daha da geçecek gibi. Ripple ise özellikle bankalar tarafından kullanılan kripto para olup 2 TL direnç noktasını kırarak 2,3 TL den şuan işlem görmektedir.

Türk borsalarında şuan bu üç sanal para ile alım-satım yapmanızı öneririm. Özellikle hacmi fazla olan borsalarda işlem yapmanızı tavsiye ederim.

Burak Avcıoğlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.