28 Kasım 2013

Siber Meydan'da 2. Etap The Green Park Hotel'de

The Green Park Hotel Pendik

TÜBİTAK BİLGEM Siber Güvenlik Enstitüsünün düzenlediği üniversiteler arası Siber Meydan yarışmasında kazanan ilk 10 takımın katılacağı 2. etap İstanbul The Green Park Hotel Pendik'te düzenlenecek. 16 Aralık Pazartesi saat 09.00 itibariyle başlayacak ve 6 saat sürecek yarışmanın 15.00'da bitirilmesi planlanıyor. Yarışmanın ardından ödül törenine geçilecek.

Organizasyonun sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi adına tüm takımların 15 Aralık Pazar günü 18.00'dan önce organizasyonun yapılacağı The Green Park Hotel Pendik'e giriş yapmış olmasını bekleniyor. 15 Aralık Pazar günü saat 14.00 itibariyle takımlar otele giriş yapabilecekler.

Siber Meydan 2013 Takımlar

Pazar günü akşam yemeğinin ardından yarışma ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı yapılacak ve yarışma sırasında herhangi bir problem yaşamaması adına son kontroller gerçekleştirilecek. Bu bağlamda tüm takım üyelerinin yarışma sırasında kendi kişisel bilgisayarlarını kullanacaklardır.

Tüm katılımcıların öğrenci olduklarının teyit edilebilmesi için 11 Aralık Çarşamba gününe kadar öğrenci belgelerinizin taranmış hallerini e-posta ile ulaştırması gerekir. Ayrıca belgelerin asıllarını organizasyona gelirken yanınızda getirmenizi ve otele girişte Siber Meydan kayıt masasına teslim etmesi bekleniyor. Öğrenci olmayan veya öğrenci olduğunu ispatlayamayan üyelere sahip takımların diskalifiye edilecektir.