27 Ekim 2020

2020-2021 Sezonu Kiğılı Erkek Giyimi Kış ve Sonbahar Kombin Önerileri

2020-2021 Sezonu Kiğılı Erkek Giyimi Kış ve Sonbahar Kombin Önerileri

Soğuk havaların gelmesiyle birlikte Sonbahar ve Kış ayları için şimdiden sezon ürünleri olan mont, pantolon, triko, ceket, kaban, yelek gibi ürünleri sezon indirimleri de hazır varken incelemenizi ve size yakışan kombini şimdiden almanızı öneririm. Sezon öncesi almanız fiyat açısından epey avantajlı olacaktır. Ben 2020-2021 sonbahar ve kış sezonu için Kiğılı markasından sizlere birkaç kombin ve ürün önerisinde bulunacağım.

Kiğılı markası 1938 yılında kurulmuş olup Türkiye'deki önemli giyim markalarından biridir. Kiğılı Erkek Giyim kategorinde oldukça başarılı bir marka olup 1965 yılında Abdullah Kiğılı tarafından kaliteli ve seri bir şekilde pantolon ve gömlek üretimine geçmiştir. Bugün de Kiğılı markasının birçok ilde mağazası ve çalışanı mevcuttur. Ayrıca Pandemi sürecinde yaptığı yenilikler ile birlikte bugün Kiğılı'nın resmî satış sitesinden (www.kigili.com) alacağınız her ürün için ücretsiz kargo uygulaması da vardır.

Kiğılı'nın internet sitesine girdikten sonra Üye Ol kısmından kolayca üyelik alabilir ve güvenilir alışverişe başlayabilirsiniz. Kiğılı markasının bazı erkek mont modellerini ve gömlek, pantolon gibi kombin önerilerini bu yazımda sizlerle paylaşacağım.

1) Kiğılı Erkek Giyim Mont Modelleri ve Önerileri

2020-2021 Sezonu Kiğılı Erkek Giyimi Kış ve Sonbahar Kombin Önerileri

2020-2021 Sezonu Kiğılı Erkek Giyimi Kış ve Sonbahar Kombin Önerileri

Soğuk havaların hafif gelmesiyle birlikte öncelikle sizlere mont giyim kategorisinde bulunan Spor Yelek ürün önermekle başlayacağım. Bildiğiniz gibi yelek türü ürünler kolsuz olup eylül, ekim ve kasım aylarında daha çok kullanılabilmektedir. Bu tarz bir üründen kaliteli iki adet almanızı ve dolabınızda her daim tutmanızı tavsiye ederim. Kiğılı Erkek Giyim ürünleri arasında bulunan Kapitone Spor Yelek montlarını ben şahsen tavsiye ederim. Spor yelekler %100 polyester olup sonbahar soğuğu ve esintisinden koruyan bu yelek montların kırmızı, hardal ve siyah renklerini size önerebilirim. Mutlaka yaz ve kış ayları geçişlerinde giymek için bu mont birçok erkeğin dolabında bulunmalıdır.

Kış aylarının gelmesiyle ve soğukların hissedilir derecede olmasıyla birlikte Kiğılı'nın erkek mont modelleri arasından seçtiğim uzun kollu ve dış giyim kategorinde de en çok tercih edilen iki ürünü sizlere önereceğim; Slim Fit Kapitone Mont ve Haki Spor Mont. İkisi de %100 polyester olup Kiğılı'nın kaliteli ve Premium montları arasındadır.

Açık Bordo renkli olan Slim Fit Kapitone Mont hem günlük (Casual) hem de iş hayatında (Business) giyebileceğiniz bir üründür. Bu senenin modası olan baklava dilim desenleri mevcuttur. Ürünü internet üzerinden alırken göğüs ölçünüzü mezura ile ölçtükten sonra ölçü tablosunda size uygun gelen M, L, XL gibi bedenlerde sipariş verebilirsiniz. Yine aynı şekilde Kapitone Mont kategorisinde sizelere Siyah renkteki Slim Fit Kapitone Mont ürününüde incelemenizi tavsiye ederim. Aynı stil ve kategoride olan montun siyah rengidir.

2020-2021 Sezonu Kiğılı Erkek Giyimi Kış ve Sonbahar Kombin Önerileri

2020-2021 Sezonu Kiğılı Erkek Giyimi Kış ve Sonbahar Kombin Önerileri

Haki Spor Mont ürününden bahsedecek olursam, şu an benim en çok sevdiğim bu sezonun mont türü diyebilirim. Hacimli yapısı ile birlikte sizi soğuklardan korumaktadır. Montun stili ile ilgili konuşmak gerekirse; omuz kısımlarındaki siyah detaylar, montun içinin turuncu renkte olması ve kol kısımlarının daha iyi kavraması için eklenmiş düğme detayları oldukça başarılıdır. Bu mont birçok markanın benzer muadili olan ürünlere neredeyse fark atmış diyebilirim.

Kiğılı markası bu montta gerçekten tasarım ve stil farkını ortaya koymuştur. Dış renk siyah ve haki renk olup montu çıkarırken içindeki turuncu renk detayı başka bir montmuş ve ben buradayım mesajı verir gibi monta Premium bir hava kazandırmıştır. Ayrıca bu mont hem spor olup hem de gömlekle giyildiği zaman kurumsal iş hayatında da rahatlıkla kullanılabilecek bir üründür. Kurumsal iş hayatında örneğin banka, kamu, özel sektör gibi yerlerde gömlek ve pantolon giydiğinizde soğuk havalarda emin olun beyaz gömleğin üzerinde bu mont güzel duracaktır.

2) Kiğılı Erkek Giyim Gömlek ve Pantolon Kombin Önerileri

Gömlek ve Pantolon önerisi için sizlere sportif ve günlük hayatta giyebileceğiniz Casual bir kombin önereceğim. Malum pandemi ile birlikte kurumsal hayatta çalışan çoğu kişi evden artık uzaktan bağlanarak çalıştığı için aşırı klasik kombinler yerine biraz daha Casual stil ve günlük giyime hitap eden kombinler tercih ediyorum.

2020-2021 Sezonu Kiğılı Erkek Giyimi Kış ve Sonbahar Kombin Önerileri

2020-2021 Sezonu Kiğılı Erkek Giyimi Kış ve Sonbahar Kombin Önerileri

Sizlere önereceğim gömlek modeli Açık Kırmızı renkteki Uzun Kol Ekose Flanel Gömlek olup Pantolon olarak da Füme Gri renkteki Slim Fit Denim Pantolon olacaktır. Bu iki ürün eminim birçok kişi için uyumlu bir gömlek pantolon kombini olacaktır. Ayrıca yukarıda önerdiğim Haki Spor Mont ile birlikte de mükemmel bir sezon uyumu sağlayabilirsiniz.

Burak AVCI - Update: 30.10.2021

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.