26 Eylül 2020

Çalışma Masaları için Masaüstü Ahşap Evrak Rafı ve Telefon Standı

Çalışma Masalar için Masaüstü Ahşap Evrak Rafı ve Telefon Standı

Pandemi dönemi ile birlikte evlerden çalışma süreci birçok firma tarafından halen devam ettirilmektedir. Mart ayından beri devam eden bu süreçte ev ortamının bir bölümünü işiniz için ayırmanız sizin için oldukça önemli olacaktır. Çünkü bu sayede çalışma saatleri ile dinlenme saatlerini daha kolay ayrıştırabilirsiniz. Öbür türlü bir mayışma veya yayılma politikası sizi izliyor ve çalışma süresi boyunca hiçbir keyif alamıyorsunuz ve işe odaklanamıyorsunuz.

Ben de evden çalışma düzenini değiştirmek için başlangıçta bilgisayarımın bulunduğu masaya bir adet telefon standı ve masaüstü ahşap evrak rafı aldım. Bu ürünleri inceleyip sizlerle paylaşacağım. 2020'nin sonlarına kadar evden çalışma süreci devam edecek gibi gözüküyor. Hatta 2021 Haziran ayına kadar da bu süreç devam edebilir.

Çalışma Masalar için Masaüstü Ahşap Evrak Rafı ve Telefon Standı

1) Ahşap Masaüstü Evrak Rafı (Design Otto Fxm Deco)

Evlerdeki çalışma masasında laptop ile birlikte birçok araç ve gerecimiz masa üzerinde sizde de olduğu gibi dağınık bir şekilde duruyordur. Bu durumdan ben de rahatsız oldum ve malzemelerimi koyabileceğim bir raf arayışına girdim. İnternet üzerinde birçok raf örnekleri var. Ben boyutları biraz daha ufak olan ve görsel olarak da ahşap masa ve mobilyalara uygun bir raf modeli seçtim.

Çalışma Masalar için Masaüstü Ahşap Evrak Rafı ve Telefon Standı

Ceviz ağacı rengindeki ahşap malzemeden yapılmış ve kurulumu kolay olan ve evrak rafını internet üzerinden 80 TL'ye sipariş verdim. Ahşap evrak rafının eni 24 CM olup, boyu 32 CM ve yüksekliği ise 22 CM'dir. Kurulum sırasında dikkatli olunuz, parçaları içinden çıkan kılavuzunda anlatıldığı gibi yavaşça takıp tahta sabitleyiciler ile parçaları birbirine tutturunuz. Ben tutturma kısımlarını ben ekstradan japon yapıştırıcısı kullanarak yaptım bu sayede daha sağlam ve dayanıklı bir raf oldu.

Çalışma Masalar için Masaüstü Ahşap Evrak Rafı ve Telefon Standı

Toplamda üç ana göz, bir adet üst raf ve kalemlik kısımlardan oluşan oldukça kullanışlı veya baya malzeme alan bir raftır. Kalemler, ajanda, A4, A5 kağıtlar gibi birçok araç ve gerecinizi burada muhafaza ederek çalışma masanızı daha düzenli hale getirebilirsiniz.

Çalışma Masalar için Masaüstü Ahşap Evrak Rafı ve Telefon Standı

2) LINGCHEN Telefon Standı

LINGCHEN marka kırmızı metal telefon standını AliExpress üzerinden 28 TL'ye satın aldım. Malzeme metal olup oldukça kaliteli ve Premium bir üründür. Tutacak ve başlık kısmını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Her telefon için kullanılabilir ve estetik bir üründür. Kablosuz şarj özelliği dışında sadece telefon standı olarak bir ürün bakıyorsanız kesinlikle bu markayı öneririm. Siyah, Gold, Kırmızı, Gri renk gibi başka modelleri de vardır.

* Lingchen Phone Holder Stand Kırmızısı AliExpress'de Vergiler Dahil 45 TL Alınmıştır.

* Lingchen Phone Holder Stand Siyahı Türkiye'de Vergiler Dahil 70 TL Alınmıştır.

Burak AVCI - Update: 03.12.2020

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.