22 Haziran 2019

Bitcoin'deki Hızlı Artış ve Kripto Paralar Haziran 2019 Değerlendirmesi

Bitcoin'deki Hızlı Artış ve Kripto Paralar Haziran 2019 Değerlendirmesi

Geçen haftadan yükselme trendine giren Bitcoin 8-9K Dolar bazındayken bugün bir bitcoin 11.000 Dolar seviyelerinde. Türk lirası olarak da 64.000 TL civarında. Haftalık olarak +27% oranında değer kazanan Bitcoin önümüzdeki hafta da artışın devam etmesi bekleniyor.

Şuan Türk borsalarında satışlar başlamış olabilir. Belki Pazar günü ve hafta içi biraz durgunluğa girse bile alım fırsatı olacağından ileri ye dönük yüksek artış devam edecek gibi gözüküyor. Eğer 65.000 TL seviyesi kırılırsa daha da yukarı gidebilir. Özellikle bu seviyede bir süre durusa da yeniden bir alım fırsatı doğabilir geçen haftadan satan yatırımcılar için.

Eş zamanlı olarak Ethereum ve Ripple kripto paralarında da artış var fakat bu haftanın şampiyonu Bitcoin. Daha önceki yazılarımda da bahsettiğim gibi bundan sonra Bitcoin, Ethereum ve Ripple dışında bir kripto para tavsiyesinde bulunmayacağım. Yatırımlarınızı sadece bu üç sanal paraya yapmanızı öneririm. Zaten piyasada değeri en yüksek ve işlem hacmine sahip kripto varlıklarda bunlardır.

Bitcoin ve sanal para alım satımı için Türk borsalarını giriş ve kripto paraların açıklamalarını daha önce yazdığım ve ara ara güncellediğim Banka Destekli Türkiye Sanal Para Borsası ve Blockchain Teknolojisi yazımdan takip edebilirsiniz. Bu yazımı okuyarak piyasalar hakkında bilgi sahibi olabilir ve bu yatırım dünyasına nereden giriş yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Burak Avcıoğlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.