12 Haziran 2016

SONY Bravia KDL-32BX320 LCD TV Sistem Güncellemesi

SONY Bravia KDL-32BX320 LCD TV Sistem Güncellemesi

SONY Bravia KDL-32BX320 LCD TV manüel sistem güncellemesini bu başlıkta anlatacağım. İlk olarak Sony'nin yazılım güncellemesi için yayınladığı Destek KDL-32BX320 sayfasına giriyoruz. Açılan sayfada Bravia Televizyon: Yazılım İndirme isimli PKG uzantılı dosyayı bilgisayarımıza indiriyoruz.

Dosyayı indirdikten sonra boş bir USB belleğin içine dosyayı atmadan önce USB belleğinizi FAT32 formatında biçimlendirdik ten sonra format atıyoruz. USB belleğin içinde PKG uzantılı güncelleme dosyası dışında hiçbir dosya olmasın. USB belleğinizi hazırladıktan sonra Televizyonun USB giriş soketine belleği takın. Güncelleme işlemine başlayacak olursak;

SONY Bravia KDL-32BX320 LCD TV Sistem Güncellemesi

1) Kumandadaki HOME düğmesine basarak açılan pencerede Ayarlar menüsüne gelin. Açılan sayfada Ayar sekmesine gelin ve USB Sistem Güncellemesi kısmını seçin.

2) "Sistem güncellemesini şimdi başlatmak istiyor musunuz" sorusuna Tamam diyerek devam edin.

3) "Göstergeler yanıp sönerken fişi çekmeyiniz. TV otomatik olarak yeniden başlayacak ve sistem güncellemesi, Televizyonun yeniden başlatılmasıyla sonlandırılacak. TV 'nin başlatılması normalden daha uzun sürebilir." Uyarı mesajı gelecektir. Tamam diyerek devam edim.

4) "Sistem güncellemesi başlıyor" Loading ekranı dolacaktır. "Sistem güncellendi" mesajı çıktıktan sonra TV kendini yeniden başlatacaktır. Bu işlemler sırasında kumanda da hiçbir tuşa basmayın.

5) TV yeniden başladıktan sonra USB aygıtını çıkarabilirsiniz.

6) Sürüm kontrolü için; kumandadaki HOME düğmesine basarak Ayarlar menüsüne gelin. Ayar kısmından Ürün Desteği sekmesine gelin. Yazılım Sürümü kısmından TV'nin güncel yazılım sürümünü görebilirsiniz.

SONY Bravia KDL-32BX320 Özellikleri
Boyut (INÇ): 32 inç
Çözünürlük: HD Ready
Ekran Tipi: LCD TV
Ekran Boyutu: 80 cm
En Boy Oranı: 16:9

Burak AVCI - Update: 12.03.2022