7 Aralık 2014

Sky Force 2014 New BUG: Make Full Hangar Upgrades

Sky Force 2014 BUG

Android ve iPhone mobil telefonlarda popüler bir oyun olan Sky Force 2014'de çok önemli bir Bug bulduk. Infinite Dreams tarafından geliştirilen oyunda uzay geminizi geliştirip haritalarda düşmanlarınızı yok ediyorsunuz. Kazandığınız yıldızlar ile de uzay geminizin özelliklerini geliştiriyorsunuz.

Bizim bulduğumuz Bug'ta gemimizin tüm özellikleri en son seviyeye getiriyoruz. Oyuna başlamadan önce telefona USB Klavye bağlıyoruz. İlk bölümden oyuna başladığımızda oyun sırasında klavyede tuşlara basıyoruz rastgele. Bölümden çıkıp Hangar yani uzay gemimizi geliştirme kısmına gelince tüm özelliklerin Full olduğunu göreceksiniz :) İnternet'te hile olarak sınırsız yıldız (Unlimited Stars) videoları ve APK dosyaları var genelde. Bizim bulduğumuz hata ise yıldız ile alakalı değil. Bakalım yeni sürümde bu hatayı kapatabilecekler mi? Infinite Dreams ile iletişime geçip en yakın zamanda sizi bilgilendireceğiz.

Sky Force 2014 Bug Cheats

Hakan kardeşimle hatayı uygularken çektiğimiz Sky Force 2014 Important BUG videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz :)

English: Sky Force 2014 has a new bug. We play sky force 2014 in Android phone with usb keyboard . Then we press random buttons. All Hangar's Upgrades were opened. We need the stars. Many gamers used as a new cheat. Infinite Dreams should be closed this bug in the new version.