18 Ekim 2020

Uzaktan Alışveriş ve Erkek Ev Giyimi (Eşofman ve Şort)

Uzaktan Alışveriş ve Erkek Ev Giyimi (Eşofman ve Şort)

Pandemi sürecinin başlaması ile birlikte hem dış giyim alımları hem de eskisi gibi giyim mağazalarını gezip bir ürün almak olsun oldukça azaldı. Yeni normalleşme sürecinde bile giyim mağazalarından kimse kolay kolay gidip giyim denemiyor ve almıyor. Ayrıca iş yerlerinin uzaktan çalışmaya başlaması ile birlikte mart ayından beri gömlek, pantolon gibi ürünleri artık pek almıyorum. Onun dışında daha çok ev giyimi ve ihtiyaçları ön plana çıkıyor.

Erkek ev giyimi için birkaç kategoriyi ayrı ayrı başlıklarda sizlerle paylaşacağım. İlk başlık olarak Eşofman altı ve şort önerileri sizlere bulunacağım. Sonbahar ve kış ayları da geldiğine göre biraz daha sıcak tutan giyim almanın vakti geldi gibi görünüyor.

İnternet üzerinden giyim alırken beden bilgisine çok dikkat ediniz. Örneğin evde giydiğiniz M(Medium) beden bir şort var. Eğer biraz kilo aldıysanız ve size az da olsa dar geliyor ise kesinlikle L(Large) beden alınız bir sonraki şortu. Ya da M(Medium) size tam oluyorsa yine aynı kalıbı alınız. Ürün açıklamalarında Regular veya Slim yazılı olmasına dikkat ediniz. Eğer evde giydiğiniz ürün Regular ise ve beğendiğiniz şort Slim kalıp ise onun L(Large) bedenini alınız. Bir de mezura ile bel ölçüsü alıp siteden ürünün bel ölçüsü ile karşılaştırıp bu şekilde de bedeniniz için doğru giyimi bulabilirsiniz.

Aynı zamanda internet üzerinden giyim alışverişi ve tedarik sistemi gün geçtikçe geliştiği için bedeni olmayan bir ürünü eve kurye çağırarak 14 gün içinde iade edip bir üst bedenini de sipariş edebilirsiniz. Bu ihtiyaçlar için hele ki pandemi döneminde mağazaya gitmeye pek gerek yok.

Uzaktan Alışveriş ve Erkek Ev Giyimi (Eşofman ve Şort)

1) Erkek Eşofman Altı Giyim

Eşofman altı için size Türk markası Tommy Life'ı önereceğim. Oldukça kaliteli bir ürün olup tamamen pamukludur. Sadece eşofman altı öneriyorum, ben kışın evde üzerime tişört giydiğim için set olarak eşofman satın almıyorum. Aldığım ürün ve bedenleri sizinle de paylaşacağım. Toplamda 3 adet satın aldım ve oldukça başarılı ürünüdür. İster evde ister dışarıda veya spor yaparken giyebilirsiniz. 2 sezon rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ürün: Tommy Life Erkek Siyah Kırmızı Invincible Yan Garnili Eşofman Altı (84792)
Tedarik: Trendyol ve 06.06.2021
Açıklama: Beden L (Large) ve Fiyat: 90 TL

Ürün (Excluded): Tommy Life Erkek Yan Baskılı Lacivert Erkek Eşofman Altı (84572)
Tedarik: Trendyol ve 07.04.2020
Açıklama: Beden L (Large) ve Durum; Yanlarında Sökülme Olduğu için Elden Çıkarıdı.

Ürün: Tommy Life Yazı Baskılı Siyah Erkek Eşofman Altı (84657)
Tedarik: Trendyol ve 14.04.2020
Açıklama: Beden L (Large) ve Fiyat: 83 TL

The North Face Erkek Eşofman Altı

The North Face Erkek Eşofman Altı

Alt eşofman olarak Scuba veya diğer adıyla Dalgıç kumaş modelleri tercih edebilirsiniz. Hem yazın hem de kışın giyilebilen ve vücudu saran bu kumaş türü pürüzsüz dokusu ve esnekliği ile bilinen bir çeşit kumaştır. Krep dokusuna benzer ve likralı kumaşları anımsatır. Nefes alan ve terletmeyen bir yapıya sahiptir. Makinede işlendiği sırada sıkı bir ayar verilir ve bu özelliği onu su geçirmez yapar. Bu tür eşofmanları yıkarken 30 derecede ve ters çevirip yıkamanız tavsiye edilir. Scuba kumaş aynı zamanda baskı ve boyama yapılabilen bir kumaş türüdür.

Ürün: The North Face Erkek Eşofman Altı
Tedarik: Instagram ve 21.10.2021
Üretim: Türkiye
Beden ve Fiyat: Beden L (Large), Tanesi 150 TL, Lacivert ve Siyah Renk Alındı 300 TL.
Açıklama: Scuba Kumaş, 3 Adet Fermuarlı Cep ve The North Face Logoları Mevcuttur.

Uzaktan Alışveriş ve Erkek Ev Giyimi (Eşofman ve Şort)

2) Erkek Kısa Şort Giyim

Kısa şort için yine Türk markası Tommy Life'ı önereceğim. Kışında evde kısa şort ürünleri çok tercih ediliyor.

Ürün: Tommy Life Erkek Şort Siyah (Yaz Giyim)
Tedarik: Trendyol ve 18.08.2020
Açıklama: Beden L(Large) ve Fiyat: 50 TL

Ürün: Tommy Life Erkek Şort Sarı (Yaz Giyim)
Tedarik: Trendyol ve 18.08.2020
Açıklama: Beden L(Large) ve Fiyat: 50 TL

Ev giyimi olarak kalitesiz markaların ürünlerini önermem çünkü evde bile giyiyor olsanız emin olun sizi bu ürünler rahatsız edebiliyor düşük kumaş kalitesi sebebiyle. Tercih etmediğim ev giyim markaları: Tudors, Cotton Bar, DeFacto, LC Waikiki, Koton olup buralardan alışveriş pek yapmamayı tercih ediyorum. Bunlar dışında Boyner ve Zara'ya da internet üzerinden bakabilirsiniz ev giyim ürünleri için.

Sonuç olarak üçer adet eşofman altı ve şort sizi hem bu yıl hem de önümüzdeki birkaç yıl için ev giyimi kategorisinde sizi bir süre götürecektir.

Burak AVCI - Update: 21.10.2021

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makaleye Yorum ve Sorularınızı Bırakabilirsiniz.