30 Eylül 2015

PayPal Hesabından Banka Hesabına Ücretsiz Para Aktarımı

PayPal Hesabına Banka Hesabı Ekleme

PayPal, internet üzerinden çalışan online bir ödeme sistemidir. Kredi kartı kullanarak veya kullanmayarak, internet üzerinden güvenli alışveriş yapılmasını ya da istenilen kişiye sadece bir e-posta adresi aracılığıyla para gönderilmesini sağlar.

PayPal hesabımızdan banka hesabımıza para aktarımı yapmak için PayPal hesabımıza ilk olarak bir banka mevduat hesabı tanımlamanız gerekir.

Banka hesabı eklemek için www.paypal.com/myaccount/wallet/add/bank adresine girin. Banka Hesabı Ekleyin penceresine bankanızın adını ve IBAN numaranızı yazıp Devam diyerek banka hesabınızı PayPal'a ekleyebilirsiniz.

PayPal Hesabına Banka Hesabı Ekleme

E-Cüzdan (www.paypal.com/myaccount/wallet) kısmından eklediğiniz banka hesabınızı görebilirsiniz. Yine bu kısımdan eklediğiniz bankayı kaldırabilirsiniz.

Şimdi eklediğimiz hesaba PayPal'daki bakiyemiz den para aktaralım. PayPal kullanıcı yönetim sayfasına gelin: www.paypal.com/myaccount/home Burada bakiyenin altında Para Çek kısmı var, tıklayın.

PayPal Hesabına Banka Hesabı Ekleme

Banka hesabına para çekimi kısmına tıklayın. Türkiye'deki bankalara bu işlem ücretsiz olup 5-7 iş gününde tanımlı hesabınıza para aktarımı yapılıyor. Minimum çekim tutarı 15 TL'dir. Tutar kısmına çekeceğiniz para miktarını yazıp Devam diyin.

PayPal Hesabına Banka Hesabı Ekleme

Son olarak bilgileri kontrol ettikten sonra Gönder tuşuna basmanız yeterli. Girdiğiniz bilgilerin doğruluğundan emin olun. Bilgilerden herhangi bir yanlış olursa, para PayPal hesabınıza iade edilir ve sizden 10,00 TL iade ücreti kesilir.

PayPal Hesabına Banka Hesabı Ekleme

İşlem bitiminde bakiyeniz den paranın çekildiğini göreceksiniz. 3-5 iş günü içerisinde Banka hesabınızı kontrol edebilirsiniz.